Survivor 4: Επική λογομαχία μεταξύ Τριαντάφυλλου και Μπάρτζη - «Τρείς νύχτες μου, ολόκληρη η ζωή σου»

Βγάλτε χαρτί και μολύβι, οι ατάκες ήταν πολλές...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Επική λογομαχία μεταξύ Τριαντάφυλλου και Μπάρτζη - «Τρείς νύχτες μου, ολόκληρη η ζωή σου»

Στο συμβούλιο του νησιού σήμερα στο Survivor, ακούσαμε τους παίκτες να έρχονται σε απίστευτες κόντρες με αποκορύφωμα τον Τριαντάφυλλο και το Νίκο Μπάρτζη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος θέλησε να τοποθετηθεί για τους υποψήφιους προς αποχώρηση λέγοντας πως δεν περίμενε να βγουν οι συγκεκριμένοι. Αυτό σχολιάστηκε από την Άννα Μαρία, τον Αλέξη Παππά και τον Νίκο Μπάρτζη.

Μάλιστα ο Αλέξης Παππάς σχολίασε «Έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο;» σε μια προσπάθεια του να εξηγήσει στον Ντάφι τον τρόπο που ψήφισε ενώ με τη σειρά του ο Νίκος του είπε «Αγορίνα μου, ποιός σε ρώτησε;» με τον Ντάφι να απαντά «Νίκο, τρεις νύχτες της ζωής μου, ολόκληρη η δική σου» ενώ λίγο πριν επιτέθηκε ξανά στην ομάδα των Μπλε.

Επίθεση των Μπλε στον Τριαντάφυλλο

Survivor 4 spoiler: «Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει! Εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο»

Ένα απίστευτο spoiler έδωσε το Πρωινό και συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας. Όπως ανέφεραν στον αέρα της εκπομπής, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει από το Survivor 4.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν: «Η μπλε ομάδα θα κερδίσει σήμερα… Θα μεταφέρω μία πληροφορία, μία βόμβα με κάθε επιφύλαξη…».

«Οι πληροφορίες λένε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αποχωρήσει και πως προκύπτει αυτό… Μας ήρθε μία πληροφορία ότι εθεάθη στο χωριό της στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της αδερφής της…».

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα του Survivor 4 γυρίζονται μια ημέρα πριν την προβολή τους, Άρα ακόμη δεν έχει γυριστεί το επεισόδιο που θα δούμε την Ελευθερίου να αποχωρεί - Είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Επίσης, η ψηφοφορία δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ δεν έχουν βγει ούτε οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, κάτι που σημαίνει πως ακόμη δεν είναι σίγουρo ποιος φεύγει και ποιος όχι.

Εμείς στο Youweekly.gr πάντα έχουμε τα πιο έγκυρα spoilers, οπότε μείνετε συντονισμένοι γιατί πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε κατά 100% ποιος τελικά αποχωρεί.