Survivor 4 spoiler: Αποχώρησε η Κρεμλίδου

Πότε θα ανακοινωθεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Αποχώρησε η Κρεμλίδου

Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε την παίκτρια των Μπλε για δεύτερη σερί μέρα να λιποθυμάει και να φεύγει για το νοσοκομείο!

Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο δεν την είδαμε να επιστρέφει και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως η κατάσταση της εμπνέει ανησυχία και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός!

Το Youweekly.gr είναι το πρώτο site που από την Δευτέρα το πρωί σας είχε ενημερώσει ότι η Μαριπόζα έχει αποχωρήσει από το Survivor! Μάλιστα τονίσαμε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει νέο επεισόδιο με την υγεία της και η παραγωγή θα την στείλει εκτός παιχνιδιού! Έτσι κι έγινε! Μαριπόζα τέλος από το Survivor και δεν πρόκειται να επιστρέψει!

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου παθαίνει συχνά κρίσεις πανικού μέσα στο παιχνίδι κι αυτό είχε ανησυχήσει τόσο την ίδια όσο και την παραγωγή! Ωστόσο δεν ήθελε να φύγει στα δύσκολα, ήθελε να κάτσει και να παλέψει! Όμως οι δυνάμεις της την άφησαν! Πλέον δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και η μεταφορά της αλλά και παραμονή της στο νοσοκομείο ήταν δεδομένη!

Η απόφαση έχει παρθεί και οι γιατροί... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr