Survivor 4 - highlights 8/2: Η κατάρρευση Ελευθερίου - Μαριπόζας, το αγώνισμα και οι άγριοι καβγάδες

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 8/2: Η κατάρρευση Ελευθερίου - Μαριπόζας, το αγώνισμα και οι άγριοι καβγάδες

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου και την Μαριπόζα να καταρρέουν λίγο πριν το αγώνισμα, την νίκη της Κόκκινης ομάδας, αλλά και πολλούς άγριους καβγάδες.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Παππάς: «Είναι λίγο ατσούμπαλος ο Δημήτρης»

Tο Survivor 4 ξεκίνησε με πολλές μπηχτές του Αλέξη Παππά προς τον νέο παίκτη της ομάδας Δημήτρη Μακρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς σχολίασε την νίκη του καινούριου παίκτη λέγοντας πως πρόκειται για άτομο που έχει ακόμα δυνάμεις και αποθέματα φαγητού αλλά είναι αρκετά ατσούμπαλος και «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Επιπλέον δεν δίστασε να πει μπροστά στη κάμερα πως δεν πρέπει να τρέφει ελπίδες η ομάδα του για τον Δημήτρη αφού τον θεωρεί αδύναμο, πριν λίγες μέρες ο κολλητός του Αλέξη Παππά έκανε μια αποκάλυψη.

Μαριπόζα: «Έχω πολλά να δώσω στην ομάδα μου»

Στο επεισόδιο του Survivor 4, μάθαμε τις εξελίξεις στην υγεία της Ελενας Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα αφού η ίδια στο χθεσινό αγώνισμα ένιωσε μια αδιαθεσία και βγήκε εκτός.

Σήμερα λοιπόν η παίκτρια δήλωσε πως συνεχίζει δεν νιώθει καλά, είναι η κούραση; Η πείνα; Ίσως και το γεγονός πως τελευταία έχει γίνει στόχος από την ομάδα της και δέχεται άσχημα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια σχολίασε πως έχει να δώσει ακόμα πολλά στην ομάδα της και νιώθει καλύτερα μετά την ιατρική περίθαλψη που έλαβε. Τέλος την βοήθησε το γεγονός πως έκανα συζητήσεις με την ομάδα της πριν το αγώνισμα.

Η Ελευθερία εσπευσμένα στους γιατρούς του νησιού

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλία στο Survivor 4 η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε σε κλάματα και μη μπορώντας να μιλήσει ζήτησε να βγει εκτός και να επισκεφτεί τον γιατρό.

Οι παίκτες έμειναν άφωνοι καθώς τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι παίκτες νιώθουν αδιάθετοι και μένουν εκτός αγωνίσματος. Τελικά η τραγουδίστρια θα μείνει εκτός αγωνίσματος δυσκολεύοντας έτσι την Μπλε ομάδα που έχει αρκετές απώλειες.

Οι παίκτριες που θα μείνουν εκτός είναι η Ανθή Σαλαγκούδη από τη χθεσινή της αδιαθεσία και η Έλενα Κρεμλίδου η οποία πήγε να λιποθυμήσει ξανά!

Για ακόμα μια φορά εκτός αγωνίσματος η Μαριπόζα

Πανικός επικρατεί στους «Μπλε» αφού η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα Κρεμλίδου ένιωσαν άσχημα και βγήκαν σχεδόν ταυτόχρονα εκτός αγωνίσματος, προκαλώντας αναστάτωση λίγο πριν αυτό ξεκινήσει.

Η πρώτη που κατέρρευσε ήταν η τραγουδίστρια, η οποία ένιωσε πόνους στο στομάχι και διακομίστηκε άμεσα στο ιατρικό επιτελείο.

Αμέσως μετά, όμως, η Έλενα Κρεμλίδου επίσης έπεσε κάτω κι έδειξε να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τις φήμες να «φουντώνουν» για αποχώρηση. Εκτός από την Μαριπόζα, και η Ανθή Σαλαγκούδη θα μείνει εκτός αγωνίσματος αφού στο χθεσινό αγώνισμα ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Νωρίτερα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, μάλιστα, μάθαμε τις εξελίξεις στην υγεία της Ελενας Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα αφού η ίδια στο χθεσινό αγώνισμα ένιωσε μια αδιαθεσία και βγήκε εκτός.

Νευριασμένος ο Ηλίας με τον Δημήτρη Μακρόπουλο - «Άντε βλάκα!»

Οι Μπλε με τους Κόκκινους ήρθαν σε σύγκρουση αφού η μία ομάδα «κράζει» και υποτιμά την άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας ενοχλήθηκε από το γεγονός πως όσο έπαιζε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Δημήτρης Μακρόπουλος φώναζε πως δεν έχει βάλει κανένα πόντο για να τον αποσυντονίσει.

Έτσι στο τέλος του αγωνίσματος και ενώ κέρδισε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Ηλίας με νεύρα γύρισε στο μέρος του νέου παίκτη και του φώναξε «Άντε βλάκα» φανερά ενοχλημένος με την τακτική του.

Αζίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα η Άννα Μαρία Βέλλη παρεξηγήθηκε από ειρωνικό γέλιο του Τριαντάφυλλου και τον «έκραξε» μπροστά σε όλους λέγοντας του πως δεν είναι τίμιος!

Πήρε την ασυλία η Κόκκινη ομάδα

Survivor 4 highlights 8/2

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας πήραν στο Survivor 4 οι Κόκκινοι - όπως και σας είχαμε ενημερώσει στο YouWeekly - , οι οποίοι έχουν γυρίσει για τα καλά το παιχνίδι μετά την άφιξη των νέων παικτών.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Μπλε αν και οι δεύτεροι πίεζαν αρκετά χωρίς όμως την συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Έλενας Κρεμλίδου Μαριπόζας, οι οποίες λόγω αδιαθεσίας έμειναν εκτός.

Τελικά πήραν την πολυπόθητη ασυλία και δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Τα πράγματα ωστόσο είναι δύσκολα για του Μπλε αφού ήδη η ομάδα βρίσκεται σε ρήξη.

Απίστευτη λογομαχία Τριαντάφυλλου με Αλέξη Παππά - «Δεν είμαι επαγγελματίας ηθοποιός»

Μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας , όπου την νίκη πήραν οι κόκκινοι, ξέσπασε μια απίστευτη λογομαχία μεταξύ του Τριαντάφυλλου, του Αλέξη Παππά και του Κώστα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κόκκινη ομάδα δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι στην παραλία αλλά τόνισε πως θα μιλήσει στο συμβούλιο του νησιού, Αυτό ενόχλησε τους Μπλε οι οποίοι είπαν πως πρώτα θέλουν να συζητήσουν για να μιλήσουν στοχευμένα.

Τότε ήταν που ξεκίνησε ο τσακωμός με τον Κώστα να κάνει την αρχή και να λέει στον Αλέξη Παππά πως ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός, κάτι που βρήκε σύμφωνο τον Τριαντάφυλλο. Τότε ο Αλέξης απάντησε στον Τριαντάφυλλο πως πρέπει να προσέχει όσα λέει γιατί ο κλάδος των ηθοποιών στην Ελλάδα είναι μεγάλος και σίγουρα κάποιοι θα παρεξηγηθούν.

Τέλος ο Αλέξης Παππάς τόνισε πως ο Τριαντάφυλλος του θυμίζει έναν τύπο πίσω στην Ελλάδα που φώναζε «αγάπη μόνο».

Νέα «καρφιά» του Περικλή για τους Μπλε - «Προσπαθούν μόνο να ρίξουν τον αντίπαλο»

Έχουμε συνηθίσει τον Περικλή Κονδυλάτο να τα βάζει με τη δική του ομάδα και να αποθεώνει τους «Μπλε», αλλά αυτή την φορά μοιάζει νευριασμένος με τους αντιπάλους, καθώς οι φωνές τους στη διάρκεια του αγωνίσματος τον εκνεύρισαν.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έφερε έναν από τους πόντους στην νίκη των «Κόκκινων» στο αγώνισμα ασυλίας και φαίνεται να τα έχει βρει σε κάποιο βαθμό με τους συμπαίκτες του, καθώς είναι πιο συμμετοχικός στο παιχνίδι και τους πανηγυρισμούς, αν κρίνουμε από το πώς αντέδρασαν άπαντες στον πόντο, που έφερε, σηκώνοντάς τον στον αέρα.

Ο ίδιος συνέχισε με «καρφιά» προς τους «Μπλε», μετά το αγώνισμα, αναφέροντας πως οι διαρκείς φωνές τους είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσουν, ενώ είναι άτομα χωρίς συγκροτημένη σκέψη. Φάνηκε, μάλιστα, να συμφωνεί με τον Τριαντάφυλλο, σε μια… ιστορική στιγμή στην «κόκκινη» παραλία.

Αλέξης εναντίων Τζέιμς - «Το να βγάζεις τον εαυτό σου από την ασυλία είναι σαν να μην ψηφίζεις στις εκλογές»

Στο επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε την Μπλε ομάδα να χάνει τον αγώνα ασυλίας και να παλεύει για την ατομική, την οποία κέρδισε ο Αλέξης Παππάς.

Στο τέλος της δοκιμασίας, και ενώ ο Τζέιμς για ακόμη μια φορά έβγαλε τον εαυτό του εκτός αγωνίσματος ώστε να μην φέρει την ευθύνη ότι πρέπει να υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του για υποψήφιο, ο Αλέξης Παππάς του έριξε τα πυρά του.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης φανερά ενοχλημένος δήλωσε πως το να βγάζεις τον εαυτό σου από αυτή την θέση είναι σαν να μην πηγαίνεις να ψηφίσεις στις εκλογές και να αφήνεις κάποιον άλλον να ορίζει την τύχη σου.

Τριαντάφυλλος σε Άννα Μαρία - «Με είπε μ****α»

Μεγάλη ένταση υπήρξε σήμερα στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor όταν ο Τριαντάφυλλος θιγμένος από μια φράση της Άννας Μαρίας Βέλλη, της ζήτησε τον λόγο.

Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως στο αγώνισμα η παίκτρια πάνω σε μια ένταση που είχαν τον χαρακτήρισε με μια βρισιά, λέγοντας τον «μ****α» μπροστά στους συμπαίκτες του και σε όλη την Ελλάδα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη από τη πλευρά της ισχυρίστηκε πως δεν αναφέρθηκε στον ίδιο αλλά το είπε γενικά καθώς δεν φημίζεται για τους εκλεπτυσμένους τρόπους της. Την παίκτρια στήριξε και η ομάδα της αλλά ο Τριαντάφυλλος δεν φάνηκε να δέχεται οποιονδήποτε αντίλογο.

Αλέξης Παππάς σε Περικλή - «Είσαι σε λάθος παιχνίδι, αν δεν αντέχεις πήγαινε σπίτι σου»

Στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο του Survivor 4, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας στάθηκαν εναντίων του καινούργιου παίκτης της Μπλε, Δημήτρη.

Ο λόγος, ότι ο παίκτης κατά την διάρκεια του αγώνα για να εμψυχώσει την ομάδα του και να αποθαρρύνει την αντίπαλη, φώναζε «δεν το 'χουν» συνεχόμενα, κάτι που όπως είπαν ήταν άσχημο.

Μάλιστα η Καρολίνα έφερε ως παράδειγμα έναν αγώνα του ΝBA και τόνισε πως αν γινόταν κάτι αντίστοιχο εκει, ο προπονητής θα πέταγε έξω τον παίκτη που θα «γιούχαρε» τους αντιπάλους., με αυτό το παράδειγμα συμφώνησε και ο Περικλής.

Τον λόγο τότε πήρε ο Αλέξης Παππάς που τόνισε πως εκεί δεν είναι αγώνας μπάσκετ αλλά το Survivor, το πιο δύσκολο παιχνίδι και όποιος δεν το αντέχει να γυρίσει σπίτι του.

Υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου

Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor ήρθαν τα πάνω κάτω μεταξύ Μπλε και Κόκκινων αλλά στο τέλος ήρθε και το αποτέλεσμα της κάλπης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου για ακόμη μια εβδομάδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση με επτά ψήφους! Οι κόντρες στην καλύβα και οι λεγόμενες ως «κωλοτούμπες» που αναφέρουν οι συμπαίκτες της έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Τώρα μένει μόνο να δούμε στο αυριανό επεισόδιο ποια ομάδα θα έρθει στον «ντάκο» και ποιον παίκτη θα υποδείξει ο Αλέξης Παππάς που έχει την ατομική ασυλία.