Survivor 4: Ο κολλητός του Αλέξη Παππά διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο instagram

Η συμβουλή που του έδωσε πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο κολλητός του Αλέξη Παππά διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο instagram

Ο Αλέξης Παππάς λόγω του ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor, έχει αναθέσει στον κολλητό του να διαχειρίζεται αυτός το instagram του.

Το πρωί της Παρασκευής ο φίλος του μοντέλου και ηθοποιού, Γιώργος, μίλησε στην κάμερα του Love It τόσο για την συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και στις συμβουλές που του έδωσε πριν φύγει.

Survivor 4 Ο κολλητός του Αλέξη Παππά διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο instagram

Αρχικά, ο φίλος του είπε: «Από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Αλέξης, ανέθεσε σε μένα να αναλάβω το προφίλ του στο instagram. Εκεί που καθόμασταν με τον Αλέξη στο σπίτι, μου λέει: "Έχεις ακούσει για το Survivor; Μου κάνανε πρόταση" και του λέω: "Έχεις φύγει με τα χίλια"».

Αμέσως μετά προχώρησε μια αποκάλυψη για το βάρος του Αλέξη Παππά αλλά και τα κιλά που πήρε φύγει: «Όταν μπήκε του έδωσα μια συμβουλή, να μην πάει στο παιχνίδι με πολλά κιλά. Δεν με άκουσε γιατί είχε πάρει 14 κιλά εκείνο το διάστημα. Με την πείνα όμως δεν θα έχει πρόβλημα, μπορεί να το διαχειριστεί. Επίσης μπορεί να διαχειριστεί και ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι πάρα πολύ έξυπνοι». Στον Αλέξη Παππά αναφέρθηκε χωρίς πολλά πολλά βέβαια και ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: Πως ήταν πριν και... πως έγινε τώρα

Ο Αλέξης Παππάς, είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 4 που ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στα social media και γενικά στις εκπομπές, λόγω της συμπεριφοράς του προς τους συμπαίκτες του, αλλά και προς του αντιπάλους του.

Μάλιστα, είναι και ένας από τους παίκτες που εμφανισιακά έχουν αλλάξει τρομερά από την πρώτη ημέρα μέσα στο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα.

Αρχικά όπως είναι λογικό έχει χάσει πολλά κιλά. Επίσης, λόγω του ήλιου έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών του τόσο πολύ, που από μαυρομάλλης, έχει γίνει... ξανθός. Ενώ και στο πρόσωπο η αλλαγή είναι μεγάλη, καθώς η διαβίωση είναι δύσκολη και δεν τρέφονται οι παίκτες σωστά.

Αλέξης Παππάς Survivor 4

Survivor 4 εμφάνιση Αλέξη Παππά