Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «άδειασε» τον Αλέξη Παππά - «Θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά»

«Ο πρώην αδερφός και φίλος...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος «άδειασε» τον Αλέξη Παππά - «Θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά»

Μέσα από την εκπομπή Love it, είδαμε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από όσα έγιναν χθες βράδυ στο Survivor 4, μετά το συμβούλιο του νησιού. Ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να «αδειάσει» τον Αλέξη Παππά, κατηγορώντας τον πως προσπαθεί να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Μπορεί οι δυο τους να είχαν έρθει πολύ κοντά όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα, ωστόσο από τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς πήγε στους «Μπλε», οι μεταξύ τους σχέσεις χάλασαν.

Λίγο μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, οι Κόκκινοι επέστρεψαν στην παραλία τους και ο Τριαντάφυλλος μίλησε ανοιχτά για τον ηθοποιό.

Survivor Αλέξης Παππάς

«Ο πρώην αδερφός και φίλος, Αλέξης Παππάς, θέλησε στο συμβούλιο να πει καλά λόγια για τα δύο καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Το είπε για να ρίξει λάδι στη φωτιά, επειδή ζηλεύει τον Γιώργο Κοψιδά. Αυτοί έχουν τρελαθεί μαζί μας. Εμείς είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι και αυτό τον πονάει πάρα πολύ τον Αλέξη Παππά.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Ηλίας και Ντάφι πέταξαν τα μαγιό κι έκαναν μπάνιο

γυμνοί

Άκρως αποκαλυπτικοί ήταν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος, καθώς κολύμπησαν χωρίς τα μαγιό τους.

Πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι, κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι παίκτες μεταξύ τους δεν ντρέπονται και έχουν αρκετή οικειότητα.

Έτσι, οι δύο παίκτες των «Κόκκινων» αποφάσισαν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν γυμνοί μπάνιο, με την κάμερα φυσικά να καλύπτει αυτά που πρέπει! Άραγε τι έχει να πει γι' αυτό η κοπέλα του Ηλία, Αλεξάνδρα;