Survivor 4: Νικητές του αγωνίσματος οι Μπλε

Το πανηγύρισαν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικητές του αγωνίσματος οι Μπλε

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor είχε ως έπαθλο την πολυπόθητη Pizza και νικητές βγήκαν όπως και σας είχαμε ενημερώσει οι Μπλε.

Με αρκετές απώλειες για ακόμη μια ξεκίνησαν το αγώνισμα οι ομάδες αφού από την Μπλε απουσίαζε αν και επέστρεψε στην καλύβα η Μαριπόζα, η οποία όπως είπε έχει έρθει στα όρια της. Από την Κόκκινη ομάδα εκτός έμεινε η Σοφία Μαργαρίτη.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα την ενημέρωσε πως αν οι γιατροί κρίνουν πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να επανέλθει, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει.

νικητές οι μπλε στο survivor

Survivor 4: Στα γραφεία της Acun Medya ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά στα γραφεία του Acun Medya λίγο πριν αναχωρήσουν για το Survivor.

Οι δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι και θα φέρουν τα πάνω κάτω, καθώς ο Σάκης διατηρούσε παλιά σχέση τόσο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο και με την Χριστίνα Κεφαλά.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από το Πρωινό και η αλήθεια είναι πως η οι δύο αυτές αφίξεις θα αλλάξουν σίγουρα τις ισορροπίες στο νησί.

Μάλιστα, ο φακός τους τσάκωσε σήμερα έξω από τα γραφεία του Acun Medya με σκοπό να συζητήσουν τα τελευταία πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

χριστίνα κεφάλα κατσούλης survivor