Survivor 4 spoiler (14/2): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Προσοχή! Πρόκειται για διαρροή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler (14/2): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα το βράδυ (14/2) στο Survivor 4 και αναμένεται να είναι πολύ επεισοδιακή καθώς οι δύο ομάδες έχουν πολλά θέματα να λύσουν. Λίγο πριν βγει στον αέρα το επεισόδιο, το Youweekly.gr σας έχει το spoiler για τον νικητή του αγώνα επάθλου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Μέχρι στιγμής είδαμε στο trailer πως ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης βρίσκονται στο στόχαστρο της Μπλε ομάδας μετά την ποινή που δέχθηκαν για την εξόρμησή τους μέσα στη νύχτα.

Survivor μπλε ομάδα

Στην καλύβα τους ακούγονται μερικές βαριές κουβέντες και οι παίκτες συγκρούονται ανεπανόρθωτα. Είναι η σύγκρουση αυτή αρκετή ώστε να τους κάνει να χάσουν ακόμα έναν αγώνα επάθλου;

Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου (14/2)

Απόψε θα δούμε από τη μία την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου να επιστρέφει στο παιχνίδι μετά από τις μέρες που βρέθηκε στο νοσοκομείο. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να μπουν και οι δύο νέοι παίκτες, ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Οι Μπλε έχουν μεγάλη ανάγκη για μία νίκη σε αυτό το σημείο μιας και εδώ και καιρό οι Κόκκινοι έχουν πάρει τα πάνω τους και δείχνουν να κερδίζουν όλα τα έπαθλα φαγητού. Επιπλέον, οι εντάσεις που υπάρχουν στην ομάδα δείχνουν να έχουν χαλάσει εντελώς το κλίμα στην καλύβα καθώς και τη διάθεση των διαγωνιζόμενων.

Survivor 4 spoiler

Ίσως λοιπόν μία νίκη να είναι αρκετή για να τους κάνει να ανέβουν λίγο ψυχολογικά και να συνεχίσουν ακάθεκτοι το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη νίκη θα την έχουν σήμερα λοιπόν! Οι πρώτες πληροφορίες που είχε από νωρίς το Youweekly.gr ανέφεραν πως οι Μπλε σήμερα θα κερδίσουν και όντως αυτό θα συμβεί μιας και πριν από λίγο το επιβεβαιώσαμε!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram