Survivor 4 Spoiler: Επιστρέφει η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου

Δεν θα κάτσει όμως για πολύ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 Spoiler: Επιστρέφει η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου

Εκτός από την ένταξη των δύο νέων παικτών στο Survivor 4 θα έχουμε και μια επιστροφή για την ομάδα των μπλε και συγκεκριμένα την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου η οποία έρχεται και πάλι στο παιχνίδι αλλά όχι για πολύ.

Η παίκτρια των Μαχητών επιστρέφει μετά από μια εβδομάδα παραμονής στο νοσοκομείο για να δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα της. Το θέμα είναι για πόσο. Πληροφορίες του Youweekly.gr σας έχουν αναφέρει πως η Μαριπόζα αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει και μάλιστα από μόνη της. Η οικογένεια της παίκτριας έχει πιέσει την παραγωγή να την διώξουν καθώς ανησυχούν για την υγεία της και τις συνεχόμενες αδιαθεσίες.

Έλενα Κρεμλίδου αποχώρηση

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η Έλενα ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της, όσο ήταν στο νοσοκομείο, ώστε να τους καθησυχάσει. Τους ξεκαθάρισε πως ελέγχει την κατάσταση και μόλις καταλάβει πως δεν αντέχει άλλο θα φύγει! Εμείς της δίνουμε δεν της δίνουμε ακόμα 2 βδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Πάντως μετά τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, ακόμα μια παίκτρια κατάφερε να φάει αρκετά εκτός παιχνιδιού, αφού είναι γνωστό πως στο νοσοκομείο τρέφονται αλλά και κοιμούνται κανονικά... Διαβάστε τη συνέχεια για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου στο Athensmagazine.gr