Survivor 4: Με λιγότερο φαγητό για δύο εβδομάδες η Μπλε ομάδα

Η ποινή για την παραβίαση κανόνων από τον Αλέξη και τον Κρις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Με λιγότερο φαγητό για δύο εβδομάδες η Μπλε ομάδα

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έκαναν μια παράνομη κίνηση, φεύγοντας από την καλύβα της ομάδας τους και περνώντας τα όρια, που τους έχει θέσει η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επιπτώσεις για τους ίδιους και τους «Μπλε».

Πριν μιλήσει για τον παίκτη, που αποχωρεί από το Survivor για αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας πως αυτό που έκαναν οι δυο τους ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και, για αυτό το λόγο, πρέπει να τιμωρηθούν.

Η ποινή που ανακοινώθηκε ήταν πολύ σκληρή και είχε δύο κομμάτια. Από τη μία πλευρά, η μπλε ομάδα θα παραλάβει για τις επόμενες δύο εβδομάδες προμήθειες λιγότερες κατά 20%, με κάθε 10% να αντιστοιχεί στους δύο παίκτες.

Παράλληλα, στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού, που η μπλε ομάδα κερδίσει, Παππάς και Σταμούλης δε θα έχουν δικαίωμα να φάνε.

Η ποινή των Κρις και Αλέξη

Survivor 4 - στατιστικά: Πρώτη η Καρολίνα

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν τα στατιστικά του Survivor, με τα τελευταία παιχνίδια να καθιστούν σαφές πως οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί.

Τα φαβορί έχασαν έδαφος και η κορυφή ανήκει πλέον σε άλλον, ή για να ακριβολογούμε… σε άλλη, με την Καρολίνα των Κόκκινων να αφήνει στη δεύτερη θέση τον Τζειμς Καφετζή και να «κλέβει» την πρωτιά με ποσοστό νικών 83,3%!

Ο αρχηγός της μπλε ομάδας έμεινε πίσω με ποσοστό νικών 80,9%, με τον τρίτο παίκτη να σημειώνει τεράστια διαφορά από τους δύο πρώτους. Πρόκειται για την πρώην «Μαχήτρια» Σοφία Μαργαρίτη, η οποία βρίσκεται στο 61,8%.

Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι η εκκωφαντική πτώση του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος αν και τον πρώτο καιρό δεν έπεφτε από την τριάδα των πρώτων, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση.

Δείτε τον πίνακα με τα στατιστικά του Survivor εδώ!