Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης πήρε την ατομική ασυλία

Παραλίγο να την πάρει ο Αλέξης Παππάς και να ανατρέψει τα δεδομένα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης πήρε την ατομική ασυλία

Οι Μπλε έχασαν τον σημερινό αγώνα της ασυλίας στο Survivor 4 και έτσι, υποβλήθηκαν σε ένα ακόμα αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Ο Πάνος Καλίδης έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα και έτσι κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο κολιέ της ασυλίας.

Η ομάδα ήξερε εξ' αρχής πως θα βγάλει υποψήφιους τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη μετά από την μικρή εξόρμηση που είχαν στο δάσος και έτσι, και οι δύο παίκτες τα έδωσαν όλα προκειμένου να πάρουν την ασυλία και να σωθούν.

Παρόλα αυτά, ο Πάνος Καλίδης ήταν αυτός που κατάφερε να μείνει σταθερός μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έτσι έχει τώρα τη δυνατότητα να δείξει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Η Μαριπόζα ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την αποχώρησή της

Έριξε τη «βόμβα» στο Survivor η Έλενα Κρεμλίδου, αφού ανακοίνωσε σε όλους και μπροστά στην κάμερα, ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις πληροφορίες που σας είχαμε δώσει.

Η κατάσταση της Μαριπόζα ήταν τραγική, αφού ακόμη κι όταν γύρισε από το νοσοκομείο εμφανώς ανανεωμένη, η ίδια δεν άντεχε άλλο τις συνθήκες διαβίωσης και την έλλειψη τροφής, με αποτέλεσμα να πάρει τη δύσκολη απόφαση να φύγει.

Η Κρεμλίδου, κάπως έτσι, είπε πως είναι καλύτερο για τον εαυτό να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Με αυτό τον τρόπο, μάλιστα, σημειώνει τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση, μετά από εκείνη της Έλενας Λιλιοπούλου στο ξεκίνημα του κύκλου αυτού, αποδεικνύοντας πως πράγματι το φετινό Survivor είναι πολύ σκληρό.