Survivor 4: Χαμός με Βέλλη και Παππά - «Έχεις έναν άνθρωπο έξω που σε βλέπει...»

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Χαμός με Βέλλη και Παππά - «Έχεις έναν άνθρωπο έξω που σε βλέπει...»

Σε ένα άγριο «ξεκατίνιασμα» προχώρησαν ο Αλέξης Παππάς και η Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor, με τον ηθοποιό να της επιτίθεται και να αναφέρεται ξανά στη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη, ρωτώντας την το τι θα νόμιζε, βλέποντας όσα συμβαίνουν στο νησί.

Η μπλε ομάδα φαίνεται πραγματικά σε κατάσταση διάλυσης, μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας, με άπαντες να αφήνουν «πυρά» προς τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη. Ο τελευταίος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μιλώντας για το πόσο κοντά έχουν έρθει η Άννα Μαρία και ο Νίκος, προσθέτοντας πως αν ήταν το αγόρι της, τότε δε θα του άρεσε να βλέπει όλα αυτά, που διαδραματίζονται.

Survivor Παππάς Βέλλη

Σε εκείνο το σημείο, η Άννα Μαρία απάντησε τονίζοντας, ότι η προσωπική ζωή της δε θα έπρεπε να αποτελεί θέμα, ακόμη κι αν ήθελε να φλερτάρει τον Νίκο, ενώ συμπλήρωσε πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα και δεν τίθεται σε αμφιβολία το πόσο πιστή είναι στη σχέση της.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Ο Κρις «ξεμπρόστιασε» Μπάρτζη και Τζέιμς - «Ήρθαν και μου είπαν ότι θα στοχοποιήσουν τον Αλέξη»

«Βόμβα» στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor έριξε ο Κρις Σταμούλης, καθώς είπε πως η υποομάδα, όπου ανήκε και τελικά τα έσπασαν, του έδωσε τη δυνατότητα να μην ψηφιστεί ως υποψήφιους προς αποχώρηση, εφόσον δεχόταν να συστρατευθεί ξανά μαζί της.

Στην μπλε παραλία γίνεται χαμός μετά το περιστατικό του δικηγόρου με τον Αλέξη Παππά, με αποτέλεσμα να βγαίνουν τα «μαχαίρια» με κάθε αφορμή, κάτι που φυσικά συνέβη και στο συμβούλιο.

Survivor Νίκος Μπάρτζης

Συγκεκριμένα, ο Κρις ανέφερε πως ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης του είπαν, ότι αν δεχόταν να επανέλθει στην υποομάδα τους, τότε στο στόχαστρο θα βρισκόταν ο Παππάς και όχι εκείνος, με τον αγρότη ειδικά να αντιδρά έντονα, αφού είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Ο Μπάρτζης επεσήμανε, ότι είχε πει στον Κρις πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται απόλυτα τον Αλέξη, ενώ ο Τζέιμς πρόσθεσε πως του είχε αποκαλύψει, ότι θα προτιμούσε να ψηφίσει εκείνον παρά τον Αλέξη.