Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Η Μαριπόζα ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την αποχώρησή της

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Survivor 4: Η Μαριπόζα ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την αποχώρησή της
Survivor 15.02.2021 22:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Έριξε τη «βόμβα» στο Survivor η Έλενα Κρεμλίδου, αφού ανακοίνωσε σε όλους και μπροστά στην κάμερα, ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις πληροφορίες που σας είχαμε δώσει.

Η κατάσταση της Μαριπόζα ήταν τραγική, αφού ακόμη κι όταν γύρισε από το νοσοκομείο εμφανώς ανανεωμένη, η ίδια δεν άντεχε άλλο τις συνθήκες διαβίωσης και την έλλειψη τροφής, με αποτέλεσμα να πάρει τη δύσκολη απόφαση να φύγει.

Η Κρεμλίδου, κάπως έτσι, είπε πως είναι καλύτερο για τον εαυτό να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Με αυτό τον τρόπο, μάλιστα, σημειώνει τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση, μετά από εκείνη της Έλενας Λιλιοπούλου στο ξεκίνημα του κύκλου αυτού, αποδεικνύοντας πως πράγματι το φετινό Survivor είναι πολύ σκληρό.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Η Μαριπόζα δεν αποχώρησε μόνο λόγω προβλημάτων υγείας

Το Youweekly.gr από τις 9 Φεβρουαρίου σας έχει αποκαλύψει πως η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου έχει αποχωρήσει από την Μπλε ομάδα και τo Survivor κι επιτέλους στο χθεσινό επεισόδιο ήρθε η επιβεβαίωσή μας αφού, μπορεί να γύρισε μέσα στην τρελή χαρά στο παιχνίδι αλλά λίγο πριν το αγώνισμα την είδαμε να μεταφέρεται πάλι στους γιατρούς.

Τι συνέβη με την Μαριπόζα στο Survivor 4

Παρά το γεγονός πως όλοι οι παίκτες της Μπλε ομάδας χάρηκαν που η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου έγινε καλά και ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της, κανείς δεν την ήθελε στην καλύβα και της το έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

Λίγες ώρες ήταν αρκετές για να καταλάβει η Μαριπόζα πως δεν την χωράει ο τόπος στην παραλία και να επανέλθουν πάλι όλα τα προβλήματα υγείας που φαινόταν να έχει ξεπεράσει. Ξέρετε πως το ψυχολογικό κομμάτι μετράει πολύ σε όλα...

Οι πληροφορίες που εδώ και μέρες, λοιπόν, σας έχουμε δώσει θα επιβεβαιωθούν! Λογικά αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθεί η αποχώρησή της...

Αναμένουμε! Αν και θα έπρεπε να το έχετε μάθει πια, το Youweekly.gr δεν πέφτει έξω και ειδικά όσον αφορά το Survivor...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Twitter: «Τελικά ο Tζέιμς με χώρισε, επιστρέφω Ελλάδα»

Survivor 4: Επέστρεψε η Μαριπόζα αλλά οι Μπλε την απομόνωσαν

Share