Survivor 4 spoiler: Δεν θα μπουν τελικά Ταβλαδάκης και Γαλακτερός;

Η παραγωγή συνεχίζει τα κόλπα της και ψάχνει παίκτες που "πουλάνε" περισσότερο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Δεν θα μπουν τελικά Ταβλαδάκης και Γαλακτερός;

Ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών το γνωρίζαμε! Η είδηση που θα σας μεταφέρουμε τώρα, όμως, φέρνει τα πάνω κάτω!

Ενώ την Κυριακή περιμέναμε δύο νέους παίκτες να μπουν στο παιχνίδι, τελικά δεν τους είδαμε ποτέ! O λόγος για τον Γιώργο Ταβλαδάκη και τον Παύλο Γαλακτερό. Ειδικά ο δεύτερος έχει κλείσει στον Άγιο Δομίνικο πάνω από τρεις εβδομάδες παραμονής και πάει για την τέταρτη! Κανονικές διακοπές λοιπόν για τον γιο του Νάσου Γαλακτερού!

Τι συμβαίνει όμως; Γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τους νέους παίκτες! Ο λόγος είναι πως η παραγωγή εντόπισε κι άλλους παίκτες που ίσως είναι πιο εμπορικοί και μπορούν να ανεβάσουν κι άλλα τα νούμερα τηλεθέασης!

Ένας εξ' αυτών είναι σίγουρα ο Σάκης Κατσούλης αλλά και η Χριστίνα Κεφαλά! Ο λόγος είναι πως ο πρώτος είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η δεύτερη η επόμενη σχέση του μετά την Μαριαλένα! Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε τι έχει να συμβεί μόλις αυτή η τριάδα σμίξει στην ίδια ομάδα, στην ίδια παραλία, στην ίδια καλύβα! Επίσης για το ριάλιτι έφυγε και η Νικολέτα Μαυρίδη!

Η παραγωγή πιστεύει πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr