Survivor 4 - Μαριαλένα: Η είσοδος του πρώην της την οδηγεί σε οικειοθελή αποχώρηση;

Δύσκολη η κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μαριαλένα: Η είσοδος του πρώην της την οδηγεί σε οικειοθελή αποχώρηση;

Ένα ισχυρό χτύπημα αναμένεται να δεχτεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τις επόμενες μέρες στο Survivor 4 που μπορεί να την οδηγήσει στην αποχώρηση!

Τι πραγματικά θα συμβεί; Φυσικά αναφερόμαστε στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη στο Survivor και μάλιστα στην ίδια ομάδα με την ίδια! Ξεκαθαρίζουμε πως η ίδια δεν γνωρίζει το παραμικρό και το σοκ που θα πάθει θα είναι ανεπανάληπτο!

Ωστόσο η όλη εξέλιξη έχει και παρασκήνιο! Από εχθές σας ενημερώσαμε πως τα δύο παιδιά είχαν κάνει από κοινού αίτηση να μπουν στο Survivor από την περίοδο που ήταν ζευγάρι! Ωστόσο στην συνέχεια χώρισαν και η Μαριαλένα δεν ήθελε να έχει επαφές με τον Σάκη! Τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε και αυτή είναι και η αλήθεια.

Και πάμε τώρα στο "ζουμί" της υπόθεσης. Τι θα συμβεί μόλις η κοπέλα αντικρίσει μπροστά της τον πρώην της; Άνθρωποι που γνωρίζουν την Μαριαλένα μας είχαν αποκαλύψει πως ο χωρισμός ήρθε με απόφαση της ίδιας και δεν ήθελε να έχει επαφές με τον Σάκη! Το σίγουρο είναι πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor Spoils!