Survivor 4: 32.000 ευρώ έχει πάρει μέχρι στιγμής η Άννα Μαρία Βέλλη από το παιχνίδι

Αναλυτικά τα συνολικά ποσά των Κοψιδά, Καλίδη, Ελευθερίου, Παππά κλπ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: 32.000 ευρώ έχει πάρει μέχρι στιγμής η Άννα Μαρία Βέλλη από το παιχνίδι

Το Youweekly.gr λίγα 24ωρα πριν σας ενημέρωσε για το πόσα λεφτά έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής με την συμμετοχή της στο Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη! Σήμερα θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα σας αποκαλύψουμε τι γίνεται και με τους υπόλοιπους παίκτες τόσο της Κόκκινης ομάδας όσο και της Μπλε!

Αναλυτικά τα συνολικά ποσά των Survivors

Survivor  λεφτά διάσημοι

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που διαδίδονται για το τι συμφωνία έχει κάνει ο κάθε παίκτης με την παραγωγή υπολογίσαμε τα έσοδα που έχει μέχρι στιγμής ο κάθε ένας.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι μέσα 8 εβδομάδες κι έχει μαζέψει σύνολο 28.000 ευρώ! Η Άννα Μαρία Βέλλη, που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει πολύ αρνητικές κριτικές με την συμπεριφορά της, έχει συγκεντρώσει 32.000 ευρώ γιατί λαμβάνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο Πάνος Καλίδης με την Ελευθερία Ελευθερίου που έχουν συμφωνήσει για 4.500 ευρώ έχουν ήδη φτάσει τα 36.000!

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς που δυστυχώς αυτό τον καιρό έχει γίνει στόχος κι έχει δυσαρεστήσει τους συμπαίκτες του έχει καταφέρει να βγάλει από το παιχνίδι 44.000 ευρώ! Και να φύγει δηλαδή την επόμενη εβδομάδα χαμένο δεν τον λες...

λεφτά μαχητές Survivor

Από την άλλη, τα συμβόλαια των παικτών που εξαρχής μπήκαν στους Μαχητές κυμάνθηκαν από 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα μέχρι στιγμής το συνολικό τους ποσό ξεκινάει από 4.000 και μπορεί να φτάσει τα 8.000!

Και μετά από όλα αυτά τα ποσά που πέρασαν από μπροστά μου ξέρετε τι έχω να πω; Ατζούν, πάρε με και μένα Άγιο Ντομινίκ σε παρακαλώ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!