Survivor 4: Μέχρι στιγμής η Ανθή Σαλαγκούδη έχει κερδίσει 42.250 ευρώ

Αμέσως μετά ακολουθεί ο Τριαντάφυλλος με υψηλό, επίσης, ποσό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μέχρι στιγμής η Ανθή Σαλαγκούδη έχει κερδίσει 42.250 ευρώ

Φέτος, ακούστηκαν… τρελά ποσά ως αμοιβές των παικτών του Survivor – σε ό,τι αφορά, φυσικά, στην παλιά ομάδα των «Διάσημων».

Την ώρα που η αμοιβή των «Μαχητών» κυμαίνεται μεταξύ 500€ και 1.000€ ανά εβδομάδα, οι celebrities του ριάλιτι επιβίωσης φέρονται σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» να έχουν συνάψει συμφωνίες που ξεκινούν από 3.000€ την εβδομάδα!

Ένας εξ’ αυτών, μάλιστα, έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει το ποσό των 42.250€ παρά το γεγονός πως δεν ανήκει στην πρώτη «φουρνιά» παικτών που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο.

45 ημέρες ή αλλιώς… 6,5 εβδομάδες μετρά μέχρι σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι, η οποία αν αποχωρούσε στο χθεσινό επεισόδιο θα λάμβανε το χρηματικό ποσό των 42.250€, ενώ τώρα που κατάφερε να παραμείνει για μία εβδομάδα ακόμα - μέχρι την επόμενη Τετάρτη - το ποσό θα φτάσει τις 48.750€. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι κερδίζει 6.500€.

Ανθή Σαλαγκούδη Λεφτά Survivor

O αμέσως επόμενος ακριβοπληρωμένος είναι ο… Τριαντάφυλλος, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή συμπληρώνει 8 εβδομάδες παραμονής στο νησί (από την ημερομηνία της πρεμιέρας). Αυτό σημαίνει πως μέχρι τότε θα έχει κερδίσει 48.000€, χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες που οι παίκτες βρίσκονταν στην παραλία τους πριν την έναρξη προβολής.

Τελευταίος και καταϊδρωμένος στην κατάταξη, ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος υπέγραψε για 3.000€ την εβδομάδα και μετά την χθεσινή του αποχώρηση κέρδισε 22.500€ + τις ημέρες που ήταν στην παραλία πριν την πρεμιέρα.

Αναλυτικά οι αμοιβές των παικτών του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!