Survivor 4: Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Έπαθαν σοκ οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Λιανού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Μια μεγάλη ανατροπή παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το παιχνίδι είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το σημερινό επεισόδιο απαρτίστηκε τόσο από τις εντάσεις και τους καυγάδες όσο και με την νίκη των Κόκκινων σε έπαθλο επικοινωνίας.

urvivor 4 Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Οι τσακωμοί και τα «καρφιά» φυσικά συνεχίστηκαν και μετά τον στίβο μάχης στις καλύβες των παικτών, με την Ελευθερία να κατηγορεί ανοιχτά την Άννα Μαρία υποστηρίζοντας ότι δεν μοιράζει το φαγητό ισόποσα.

Ωστόσο, οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν την σημερινή αποχώρηση, κάτι που είχε δημιουργήσει αρκετό άγχος στις δύο ομάδες.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Αλέξης, ο Κρις, η Ανθή και ο Περικλής με τον παίκτη που τελικά ψηφίστηκε λιγότερο από το κοινό να είναι ο σχεδιαστής κοσμημάτων, ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς από το απόγευμα και για ακόμη μια φορά οι πηγές μας επιβεβαιώθηκαν!

Ζούλιας για Survivor 4 και Κονδυλάτο: «Νομίζω ήταν βάση σεναρίου οι αντιδράσεις του»

Ο Βασίλης Ζούλιας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τον ρωτήσει για την πορεία του Περικλή Κονδυλάτου στο Survivor 4.

Μάλιστα, πρόβαλλαν και πλάνα με το πως ήταν πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά και πως είναι τώρα εμφανισιακά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, θέλοντας να δείξουν πόσο έχει αδυνατίσει.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το γεγονός ότι οι τόνοι και οι αντιδράσεις του Περικλή έχουν πέσει, ο Βασίλης Ζούλιας δεν δίστασε να πει πως πιστεύει πως όλα ήταν βάση σεναρίου. Τι είπε και για τις δηλώσεις της Ταραμπάνκο;