Survivor 4: Νικητές οι κόκκινοι με σκορ 10-9

Κέρδισαν για πρώτη φορά το έπαθλο επικοινωνίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητές οι κόκκινοι με σκορ 10-9

Στον σημερινό στίβο μάχης του Survivor παρακολουθήσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους Κόκκινους όμως τελικά να κερδίζουν σημειώνοντας το σκορ 10-9.

Οι παίκτες έφτασαν στην σημερινό αγώνα μετά από αρκετές εντάσεις και πολλούς καυγάδες στις καλύβες τους, όπως αυτός της Ανθής και του Περικλή, του Κοψιδά και της Σοφίας, αλλά και του Ντάφι με τον Παπαδόπουλο.

Survivor 4 Νικητές οι κόκκινοι με σκορ

Ωστόσο, οι δύο ομάδες έφτασαν στον στίβο πιο αποφασισμένοι από ποτέ, μιας και το σημερινό έπαθλο ασυλίας ήταν η επικοινωνία, κάτι που περιμένουν όλοι πως και πως.

Παρακολουθήσαμε πράγματι έναν τρομερό αγώνα, με τους παίκτες να μάχονται και να κονταροχτυπιούνται στήθος με στήθος, και τους πάγκους φυσικά να υποστηρίζουν δίχως αύριο.

Η ομάδα όμως που κατάφερε να κερδίσει το σημερινό έπαθλο ήταν οι Κόκκινοι, κάτι που σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς από το απόγευμα και για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.

Τον τελικό πόντο τον έφερε ο Ηλίας Μπόγδανος και η ομάδα των Κόκκινων είναι έτοιμη να λάβει μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να απολαύσουμε έναν νοστιμότατο μουσακά μαζί με Βίκος Cola!

Survivor 4: Στην Μπλε ομάδα μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας

Περισσότερο... ριάλιτι ενδιαφέρον θα αποκτήσει το Survivor 4, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης και μάλιστα, θα ενταχθεί στην ίδια ομάδα, δηλαδή στην Μπλε.

Μαζί με ακόμη δυο παίκτες έφυγαν χθες για Άγιο Δομίνικο και σίγουρα ο ίδιος ανυπομονεί να μπει στο παιχνίδι για να δει κιόλας την έκφραση της πρώην του, αφού δεν έχει ιδέα ότι τον πήραν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Love it, η Μαριαλένα με τον Σάκη έκαναν μαζί την αίτηση για το Survivor 4, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα χώρισαν.

Η γυμνάστρια λοιπόν, δεν γνωρίζει πως η παραγωγή πήρε και εκείνον με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε να δούμε την έκφραση της με το που τον δει να μπαίνει στο γύρισμα.