Survivor 4 spoiler 17/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 17/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Τα δύσκολα πέρασαν αφού οι δυο πιο σημαντικοί αγώνες, αυτοί της ασυλίας, τελείωσαν! Σήμερα 17/2 θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες του Survivor 4 να μάχονται - σε έναν πραγματικά σκληρό στίβο - για το έπαθλο της επικοινωνίας!

Στο χθεσινό αγώνισμα επιβεβαιώθηκε το spoil του Youweekly.gr και οι Μπλε επικράτησαν με 10-8, εξασφαλίζοντας την ασυλία αλλά και δύο γλυκά (σοκολατόπιτα και γαλατόπιτα)! Οι Μπλε για δεύτερη σερί φορά κατάφεραν να φάνε και φαίνεται πως η αποχώρηση κάποιων αδύναμων αγωνιστικά παικτών (όπως η Μαριπόζα και ο Δημήτρης Μακρόπουλος) συσπείρωσε την ομάδα και έφερε περισσότερες νίκες!

Από την άλλη στο κόκκινο στρατόπεδο είδαμε πως η επιστροφή της Ανθής, όπως σας είχαμε προβλέψει, φέρνει ήττες στην κόκκινη ομάδα! Δύο χαμένα σετ από την Σαλαγκούδη, δύο βήματα πιο μακριά από την ασυλία οι κόκκινοι! Απλά τα πράγματα! Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα!

Ποια ομάδα θα κερδίσει στον σημερινό 17/2 αγώνα του Survivor

Survivor 4 spoiler 17/2

Το έπαθλο αυτό, όπως έχει δείξει η ιστορία, άνηκε μέχρι στιγμής ξεκάθαρα στην Μπλε ομάδα καθώς δεν υπάρχει φορά που να το έχουν χάσει! Θα συμβεί, όμως, άραγε το ίδιο και σήμερα;

Στο trailer - δείτε το εδώ - βλέπουμε ένα αγώνισμα καθαρά δύναμης! Δύο μονομάχοι, πάνω από ένα στύλο! Ποιος θα τα καταφέρει; Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχουμε καμία επικοινωνία με το νησί και καμία πληροφόρηση αλλά αφού επιμένετε, θα δώσω red one!

Τα λέμε αργότερα, με το σίγουρο.

UPDATE!

Και η Κόκκινη παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!