Survivor 4: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα - «Αυτό ήταν πισώπλατη μαχαιριά»

Άγριος καυγάς μεταξύ των παικτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα - «Αυτό ήταν πισώπλατη μαχαιριά»

Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να τα «χώνει» άσχημα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Κόρο αποκάλυψε στον τραγουδιστή των Κόκκινων πως ο Κώστας προσπάθησε να στρέψει τους παίκτες εναντίον του Τριαντάφυλλου και να ψηφίσουν αυτόν στο συμβούλιο.

Survivor 4 Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Κώστα

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τριαντάφυλλος μόλις έμαθε τι συνέβη πίσω από την πλάτη του, από έναν μάλιστα που θεωρούσε και φίλο του, έγινε έξαλλος και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί του.

Φυσικά, δεν άργησε να ακολουθήσουν βαριά λόγια και έντονες στιγμές, με τον Κώστα να τονίζει πως ο Τριαντάφυλλος δεν είναι καλός στα αγωνίσματα. Βέβαια, η συζήτηση δεν έμεινε εκεί, με τον δεύτερο να του δηλώνει πως αυτό που έκανε ήταν μαχαιριά και πως ενώ τόσο καιρό ο ίδιος τον έχει στηρίξει σαν αδερφός του, ο Κώστας επέλεξε να του φερθεί έτσι.

Μέσα σε όλα, σε έντονο ξέσπασμα προχώρησε και ο Κόρο ο οποίος δεν σταμάτησε να υποστηρίζει τον Ντάφι και να συμφωνεί πως ο Κώστας είναι αυτός που έχει πέσει αγωνιστικά. Δείτε εδώ στο μεταξύ όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Survivor 4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα

Τα δύσκολα πέρασαν αφού οι δυο πιο σημαντικοί αγώνες, αυτοί της ασυλίας, τελείωσαν! Σήμερα 17/2 θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες του Survivor 4 να μάχονται - σε έναν πραγματικά σκληρό στίβο - για το έπαθλο της επικοινωνίας!

Στο χθεσινό αγώνισμα επιβεβαιώθηκε το spoil του Youweekly.gr και οι Μπλε επικράτησαν με 10-8, εξασφαλίζοντας την ασυλία αλλά και δύο γλυκά (σοκολατόπιτα και γαλατόπιτα)! Οι Μπλε για δεύτερη σερί φορά κατάφεραν να φάνε και φαίνεται πως η αποχώρηση κάποιων αδύναμων αγωνιστικά παικτών (όπως η Μαριπόζα και ο Δημήτρης Μακρόπουλος) συσπείρωσε την ομάδα και έφερε περισσότερες νίκες!

Από την άλλη στο κόκκινο στρατόπεδο είδαμε πως η επιστροφή της Ανθής, όπως σας είχαμε προβλέψει, φέρνει ήττες στην κόκκινη ομάδα! Δύο χαμένα σετ από την Σαλαγκούδη, δύο βήματα πιο μακριά από την ασυλία οι κόκκινοι! Απλά τα πράγματα! Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα!

Το έπαθλο αυτό, όπως έχει δείξει η ιστορία, άνηκε μέχρι στιγμής ξεκάθαρα στην Μπλε ομάδα καθώς δεν υπάρχει φορά που να το έχουν χάσει! Θα συμβεί, όμως, άραγε το ίδιο και σήμερα;

Και η Κόκκινη παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!