Survivor 4 - highlights 16/2: Η επίθεση στην Ελευθερίου, η νίκη των Μπλε και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 16/2: Η επίθεση στην Ελευθερίου, η νίκη των Μπλε και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το χθεσινό 16/2 επεισόδιο του Survivor 4 ήταν ανατρεπτικό. Είδαμε να γίνεται μια απίστευτη επίθεση προς την Ελευθερία Ελευθερίου, η Μπλε ομάδα να κερδίζει την δεύτερη ασυλία, αλλά και τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όλα τα highlights του Survivor 4

Αλέξης Παππάς: «Με στοχοποιούν επειδή είμαι ο πιο δυνατός παίκτης»

Αν κατάφερε κάτι ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, τότε σίγουρα αυτό ήταν να ενώσει τις δύο ομάδες εναντίον του, αφού τόσο οι «Κόκκινοι» όσο και οι «Μπλε» χαρακτήρισαν ως απαράδεκτη τη στάση του εναντίον της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας προχώρησαν σε ένα άγριο «ξεκατίνιασμα», με τον Αλέξη να «χτυπά» σε ευαίσθητο θέμα την Άννα Μαρία, αφού της απάντησε στις εγκλήσεις της περί ηθικής, κάνοντας λόγο για το αν το αγόρι της μπορεί να χαίρεται, βλέποντάς την να έχει έρθει κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor Άννα Μαρία Βέλλη

Η επίθεσή του αυτή έφερε εκτός εαυτού τους παίκτες και των δύο ομάδων, που τόνισαν και μετά το συμβούλιο, ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που έστρεψε εκεί την κουβέντα. Ο ίδιος, πάντως, τόνισε ότι στοχοποιήθηκε, επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης, έχοντας ίσως αυτή την αίσθηση για τον εαυτό του, αν και στατιστικά δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση.

«Η Σοφία έχει τη Μαριάνθη σαν τηλεκατευθυνόμενο»

Ξεχάστε την ήσυχη Μαριάνθη Κάσδαγλη, καθώς η υποπλοίαρχος του Survivor 4 έβγαλε νύχια, επιτιθέμενη στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα για τη συμπεριφορά προς το μέρος της.

Όλα ξεκίνησαν από το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (15/2), όπου οι δύο τελευταίοι της μίλησαν για το πώς οδηγούσε με το κουπί, κάτι που έκαναν, όμως, με άσχημο τρόπο, με αποτέλεσμα να «εκραγεί» η Μαριάνθη και να τα βάλει μαζί τους.

Survivor Μαριάνθη Σοφία

Παρότι, όμως, το θέμα λύθηκε προσωρινά, ο Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως η Μαριάνθη έχει έρθει πολύ κοντά με τη Σοφία Μαργαρίτη, θεωρώντας πως επιχειρεί να πάρει από τη λάμψη της και την πιθανή επιρροή στο κοινό. Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κορόμι τόνισαν πως δε θα την προσεγγίσουν ξανά, καθώς σε κάθε πλάκα αντιδρά έντονα.

Survivor Μαριάνθη Ασημακόπουλος

Αρπάχτηκαν οι Μπλε - «Ο Καλίδης λείπει 45 λεπτά»

Ο Αλέξης Παππάς μοιάζει να βρίσκεται εκτός εαυτού στο Survivor, καθώς τώρα τα έβαλε και με τον Πάνο Καλίδη, αφήνοντας υπονοούμενα για εξόρμηση του τραγουδιστή και αποκαλώντας τον ως ψεύτη αμέσως μετά.

Ο Καλίδης, συγκεκριμένα, είχε φύγει από την παραλία για 45 λεπτά, κάτι που φυσικά δεν είχε καμία σχέση με τις έξι ολόκληρες ώρες του Αλέξη και του Κρις. Ο καλλιτέχνης γύρισε με καρύδες και ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να του επιτεθεί, αν και στο τέλος… τα μάζεψε, λέγοντάς του πως έκανε πλάκα.

Survivor Βέλλη Παππάς

«Άντε ρε ψεύτη, εσύ τρως κι έχεις γεμάτο στομάχι με την ασυλία σου κι εγώ πεινάω», του είπε χαρακτηριστικά, με τους δύο να κοντεύουν να έρθουν στα χέρια μέχρι τη στιγμή, όπου ο Αλέξης πήρε πίσω αυτά τα λόγια και επεσήμανε, ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας αστεϊσμός.

Οι Μπλε επιτέθηκαν στην Ελευθερίου - «Πρόδωσες την ομάδα σου και τις αξίες σου»

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης βρίσκονται ήδη σε πολύ δύσκολη θέση, αφού είναι βέβαιο πως θα είναι δύο εκ των τριών παικτών προς αποχώρηση στο Survivor και, κάπως έτσι, η μπλε ομάδα έβαλε στο στόχαστρο και την Ελευθερία Ελευθερίου, με άπαντες να της επιτίθενται.

Η τραγουδίστρια εθεάθη στην παραλία να βρίσκεται μαζί με τους Αλέξη και Κρις, με τους παίκτες της ομάδας της να εξοργίζονται από τη στάση της και να της ζητούν το λόγο, βάζοντάς την στη μέση και λέγοντάς της, ότι νιώθουν προδομένοι.

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου

Εκείνες, δε, που δεν την άφησαν… σε χλωρό κλαρί, ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που δε σταμάτησαν να της επιτίθενται, προκειμένου να της «σπάσουν τον τσαμπουκά» και με πρόφαση, ότι πήγε να κάνει παρέα με τον Αλέξη, ενώ έχει επιτεθεί στο παρελθόν και σε εκείνη. Το μόνο που κατάφεραν, πάντως, ήταν να πει η Ελευθερία πως τις βαριέται.

Τσακώθηκαν Καλίδης και Ελευθερίου - «Είναι καλά όταν μου φωνάζετε όλοι μαζί;»

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν έξαλλη στο Survivor με τη στάση της μπλε ομάδας εναντίον της, λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε στην παραλία με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, με τον Πάνο Καλίδη να πληρώνει τα «σπασμένα» της κατάστασης, που προέκυψε.

Ο τραγουδιστής θέλησε να προσεγγίσει τη συνάδελφό του, λέγοντας της «καλημέρα» και πως «σήμερα είναι μια καινούργια μέρα». Η Ελευθερία αντέδρασε έντονα, μη δεχόμενη αυτή την καλή του θέληση και κάνοντάς του επίθεση, σαν εκείνη που της έκανε η ομάδα της, βάζοντάς τη στη μέση.

Survivor Καλίδης Ελευθερίου

Στη συνέχεια, τον ρώτησε για το πώς νιώθει που του επιτίθεται με αυτό τον τρόπο. «Όταν μου το κάνετε όλοι μαζί είναι καλά Πάνο; Τώρα σου αρέσει που σου το κάνω εγώ;», του είπε γεμάτη οργή η Ελευθερία.

Τα γυρνάει ο Τζέιμς - Την είπε στην Ελευθερίου που παράτησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται πως για ακόμη μια φορά «γυρίζει την μπιφτέκα» στο Survivor, καθώς ήταν εκείνος που παράτησε τα πρώτα δύο αγωνίσματα ατομικής ασυλίας στην μπλε ομάδα και, παρά το γεγονός αυτό, διάλεξε να κουνήσει το δάχτυλο στην Ελευθερία Ελευθερίου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ίδιος ο Τζέιμς είχε παραδεχθεί μπροστά στην κάμερα και τους συμπαίκτες του, ότι παράτησε τα δύο προηγούμενα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας, προκειμένου να μη βρεθεί στη δύσκολη θέση να ορίσει κάποιον ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ξαφνικά, όμως, βλέποντας το «διπλό» στόχο των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά, αποφάσισε να παίξει κανονικά.

Ελευθερίου Τζέιμς

Ο ίδιος έχασε, τελικά, και η ασυλία πήγε στον Πάνο Καλίδη, αλλά από την πλευρά της η Ελευθερία άφησε το τοτέμ της, θεωρώντας πως δεν είχε νόημα να παίξει από τη στιγμή, που τα κορίτσια είχαν τεθεί εκτός ψηφοφορίας. Ο Τζέιμς, όμως, θέλησε να την κατηγορήσει λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας, σε μια ακόμη επίδειξη θράσους από την πλευρά του, ότι άφησε το τοτέμ, ώστε να ευνοήσει μια πιθανή νίκη του Αλέξη Παππά.

Ο διοργανωτής boot party, όμως, δεν είναι και τόσο φρόνιμο να κουνά το δάχτυλο, από τη στιγμή που για δικές του σκοπιμότητες έχει επίσης αφήσει το αγώνισμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η μπλε ομάδα έδειξε υπερβολική χαλαρότητα στον προηγούμενο ομαδικό αγώνα ασυλίας, εγείροντας υποψίες για το αν το έκαναν επίτηδες, ώστε να ψηφιστούν Παππάς και Σταμούλης.

Οι Μπλε πήραν τη δεύτερη ασυλία

Την εξιλέωσή τους πέτυχαν οι «Μπλε» στο Survivor, καθώς κατάφεραν επιτέλους να πάρουν ασυλία μετά από τρεις ολόκληρες εβδομάδες, επικρατώντας σε ένα αγωνιώδες παιχνίδι της κόκκινης ομάδας.

Οι δύο πλευρές ήθελαν οπωσδήποτε την ασυλία, που συνοδευόταν και από φαγητό, καθώς οι μεν «Μπλε» ήδη ήταν σε καθεστώς διάλυσης, ενώ οι «Κόκκινοι» δε θα ήθελαν να μπουν σε διαδικασία να ψηφίσουν κάποιο παίκτη προς αποχώρηση.

Ασυλία μπλε

Στο τέλος, όμως, ο Νίκος Μπάρτζης θα κατάφερνε να σημειώσει το τελικό 10-8 και να χαρίσει την νίκη στην μπλε ομάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό spoiler. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι θα πάνε θεατές στο συμβούλιο, αφού εκκρεμεί η απόφαση του Πάνου Καλίδη για τον επόμενο υποψήφιο από την ομάδα τους, αν και λογικά θα είναι ο Κρις.

Ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε την ατομική ασυλία

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και, κάπως έτσι, υποχρεώθηκε σε ένα έξτρα παιχνίδι ατομικής ασυλίας, νικητής της οποίας ήταν ο Γιώργος Κορόμι.

Οι «Κόκκινοι» έχασαν την ασυλία μετά από τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με τις ισορροπίες να αλλάζουν, αφού χρειάζεται να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση, έναν που θα βγει από την ομαδική ψηφοφορία κι έναν που θα υποδείξει ο παίκτης, που κερδίζει την ατομική ασυλία.

Οι παίκτες, που έφτασαν μέχρι το τέλος, ήταν ο «Κόρο» και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον πρώτο να επικρατεί και να πανηγυρίζει έξαλλα, γνωρίζοντας μάλλον ποιον θα υποδείξει, αφού οι «Κόκκινοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Υποψήφιοι Ανθή, Περικλής και Κρις

Η κόκκινη ομάδα έχασε μετά από πολύ καιρό σε αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, καλούμενη να δώσει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση μαζί με άλλον έναν της μπλε, με τους τρεις επόμενους να είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κρις Σταμούλης.

Μετά την κατάκτηση της ασυλίας από τους «Μπλε», οι δύο πλευρές βρέθηκαν αμφότερες στη δύσκολη θέση στο συμβούλιο, καλούμενες να θέσουν συνολικά τέσσερις παίκτες στην κρίση του κοινού κι εκεί υπήρξαν ανατροπές, με τους «Κόκκινους» να προκαλούν εντύπωση με το πώς «έσπασαν» τις ψήφους, κάνοντας τους αντιπάλους τους να απορούν.

Survivor υποψήφιοι

Ανατροπή, πάντως, δεν υπήρξε. Η ομάδα έβγαλε υποψήφια την Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κρις Σταμούλης ακολούθησε, αφού πρώτος το λόγο πήρε ο Πάνος Καλίδης, που διαθέτει την ατομική ασυλία για τους «Μπλε». Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο, σχολιάζοντας τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά τελικά διάλεξε το σχεδιαστή κοσμημάτων.

Κάπως έτσι, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις Σταμούλης, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μπάρτζης σε Παππά - «Αν φύγεις από το παιχνίδι θα πανηγυρίζω»

Νέα επίθεση έγινε στο Survivor από την πλευρά του Νίκου Μπάρτζη, με τον Αλέξη Παππά να δέχεται πάλι τα «πυρά» μαζί με τον Κρις Σταμούλη, αλλά ειδικά για τον ηθοποιό ο αγρότης του είπε, ότι περιμένει να φύγει από το παιχνίδι, για να αρχίσει να πανηγυρίζει.

Η κατάσταση στην μπλε ομάδα είναι κάθε στιγμή «εύφλεκτη» και αυτό φάνηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης, όταν ο Πάνος Καλίδης υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Κρις. Σε εκείνο το σημείο, ο τελευταίος πήρε το λόγο και μίλησε για την τακτική της ομάδας του, για να τον διώξει από το ριάλιτι, απειλώντας δε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρει εκδίκηση, αν παραμείνει.

Survivor Παππάς

Το ίδιο έκανε και ο Αλέξης, με τον Μπάρτζη εκείνη τη στιγμή να αντιδρά και να του λέει πως… θα χοροπηδά από την χαρά του, αν εκείνος αποχωρήσει από το Survivor.