Survivor 4: Υποψήφιοι Ανθή, Περικλής και Κρις

Μαζί με τον Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφιοι Ανθή, Περικλής και Κρις

Η κόκκινη ομάδα έχασε μετά από πολύ καιρό σε αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, καλούμενη να δώσει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση μαζί με άλλον έναν της μπλε, με τους τρεις επόμενους να είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κρις Σταμούλης.

Μετά την κατάκτηση της ασυλίας από τους «Μπλε», οι δύο πλευρές βρέθηκαν αμφότερες στη δύσκολη θέση στο συμβούλιο, καλούμενες να θέσουν συνολικά τέσσερις παίκτες στην κρίση του κοινού κι εκεί υπήρξαν ανατροπές, με τους «Κόκκινους» να προκαλούν εντύπωση με το πώς «έσπασαν» τις ψήφους, κάνοντας τους αντιπάλους τους να απορούν.

Survivor υποψήφιοι

Ανατροπή, πάντως, δεν υπήρξε. Η ομάδα έβγαλε υποψήφια την Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κρις Σταμούλης ακολούθησε, αφού πρώτος το λόγο πήρε ο Πάνος Καλίδης, που διαθέτει την ατομική ασυλία για τους «Μπλε». Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο, σχολιάζοντας τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αλλά τελικά διάλεξε το σχεδιαστή κοσμημάτων.

Κάπως έτσι, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις Σταμούλης, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: «Έχουμε απομονώσει τον Κρις και τον Αλέξη»

Έξαλλοι με τους συμπαίκτες τους στο Survivor έγιναν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, με τον πρώτο ειδικά να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις, θεωρώντας πως οι «Μπλε» είναι μια διαλυμένη ομάδα, με τον Τζέιμς να αναφέρει πως ουσιαστικά οι δυο τους είναι εκτός.

Οι «Μπλε» ήταν εκείνοι, που νίκησαν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή τη βδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης και ο Τζέιμς, που νωρίτερα δε δίστασε να κουνήσει το δάχτυλο και στην Ελευθερία, επεσήμανε την απάθεια των δύο συμπαικτών του στον πάγκο, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, αφού με τη στάση της η ομάδα τους έχει θέσει εκτός των τάξεών της.

Αλέξης Παππάς Κρις Σταμούλης

Ο Αλέξης και ο Κρις, από την πλευρά τους, έχουν μείνει μόνοι να συζητούν και ανέφεραν, ότι αυτό που αντιπροσωπεύουν οι συμπαίκτες τους δεν είναι ομάδα.