Survivor 4: Στα «μαχαίρια» η Σοφία και ο Κοψιδάς - «Είναι διπρόσωπη!»

Χωρίς σταματημό σήμερα οι τσακωμοί στην ομάδα των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Στα «μαχαίρια» η Σοφία και ο Κοψιδάς - «Είναι διπρόσωπη!»

Η κόκκινη ομάδα του Survivor έδειξε με αρκετά ξεκάθαρο τρόπο ποιοι είναι οι επόμενοι, που μπαίνουν στο στόχαστρο μετά τους Περικλή Κονδυλάτο και Ανθή Σαλαγκούδη, με τον τσακωμό του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα να είναι η πρώτη απόδειξη και η επίθεση στη Σοφία να αποτελεί τη δεύτερη, αν και ο Γιώργος Κοψιδάς τα πήρε πίσω.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως είδε τη Σοφία και τον Τριαντάφυλλο να συζητούν, σχετικά με το αν θα ψηφιστεί η Ανθή Σαλαγκούδη στο τελευταίο συμβούλιο, με τον τραγουδιστή να έχει μιλήσει πρώτος στη μηχανικό.

Survivor 4 μαργαρίτη κοψιδάς

Στη συνέχεια, όμως, η Σοφία αλληλοψηφίστηκε με τη Μαριάνθη, κάτι που έκανε έξαλλους τον Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, με αποτέλεσμα να την αποκαλέσουν διπρόσωπη. Προσπάθησαν να την φέρουν σε δύσκολη θέση, όμως δεν τα κατάφεραν ιδιαίτερα, με τη Σοφία να αποκρούει τις κατηγορίες και να αναγκάζει αμφότερους να πάρουν πίσω τα λόγια τους.

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Η Σοφία είπε στον Κοψιδά να με διαλέξει»

H Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Σοφία, η οποία είπε στον Κοψιδά να την επιλέξει για την Κόκκινη ομάδα με στρατηγική, για να την βγάλει από το παιχνίδι.

Η Ασημίνα, αφού άφησε «παγωτό» την Ιωάννα Μαλέσκου με μία ατάκα της για την εκπομπή, μίλησε για την αλλαγή των ομάδων, που ήταν και αυτό που της κόστισε περισσότερο στο Survivor.

«Δεν μου στοίχισε που δεν με επέλεξε ο Τζέιμς, μου στοίχισε που έγινε έτσι το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Κοψιδάς για προσωπικό του συμφέρον δεν έπρεπε να επιλέξει την τετράδα των Μαχητών. Η Σοφία η ίδια μου είπε, ότι αυτή είπε στον Κοψιδά να με πάρει.

Ήταν κάποια στρατηγική, από εκεί που ήμουν «προστατευμένη» με τους Μαχητές. Επειδή με επέλεξε, θα έπρεπε να με προστατεύσει και όχι να με βγάλει από την πρώτη εβδομάδα επειδή έχασα ένα παιχνίδι. Θα μπορούσε να ψηφίσει αγωνιστικά και τον Τριαντάφυλλο.

Ποτέ δεν ψήφισα τον Κοψιδά, ούτε τη Σοφία, σαν γυναίκα. Πρώτα απ' όλα ψήφιζα αγωνιστικά και στη συνέχεια στο πώς φέρεσαι μέσα στην καλύβα. Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον στην ηλικία μου να προσβάλει ένα παιδί 24 χρονών, η κόρη μου είναι 22», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.