Survivor 4: Τα έβαλε άσχημα ο Περικλής με την Ανθή - Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα

Αδιανόητος καυγάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τα έβαλε άσχημα ο Περικλής με την Ανθή - Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα

Πολλοί είναι οι τσακωμοί που έχουμε δει στο Survivor, αλλά αυτός της Ανθής και του Περικλή είναι η αλήθεια ότι δεν το περιμέναμε καθόλου!

Οι δύο παίκτες των Κόκκινων για ακόμη μια φορά είχαν κάτσει οι δυο τους και σχολίαζαν όλα όσα είχαν προηγηθεί τόσο στην ομάδα τους όσο και στην αντίπαλη.

Survivor 4 ανθή περικλής καυγάς

Ωστόσο, παρόλο που τόσο καιρό φαίνεται να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι καλοί φίλοι, αυτό φαίνεται να άλλαξε σήμερα μιας και βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια.

Η Ανθή υποστήριξε ότι ήταν δεδομένη πως θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση και πως δεν εξεπλάγη καθόλου, με τον Περικλή να είναι τέρμα αντίθετος και να της τονίζει πως θέλει συνεχώς να ακούει ότι είναι αδύναμη, πως είναι πάντα κάθε φορά το θύμα και πως ποτέ δεν πιστεύει στον εαυτό της και τις ικανότητες της.

Η παίκτρια δεν άντεξε από την απρόσμενη επίθεση και πίεση του Περικλή και λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

Μέσα σε όλα όμως, η Ανθή αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος πριν γίνει η αλλαγή των ομάδων και συγκεκριμένα όταν είχε δεχτεί αρκετές ψήφους από τους συμπαίκτες του, γύρισε στην παραλία και ήταν έξαλλος με όλους, δηλώνοντας πως όλοι συνωμοτούν εναντίον του. Εκτός από αυτό όμως, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως η Ανθή βρίσκεται εκεί καθαρά και μόνο λόγω του πατέρα της και όχι επειδή είναι αγαπητή και καλή αγωνιστικά.

Ανθή Σαλαγκούδη: Με καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το Survivor 4

Αποκάλυψη μεγατόνων έσκασε το πρωί της Πέμπτης από την εκπομπή Ευτυχείτε. Η Ανθή Σαλαγκούδη, δεν μπήκε τυχαία στο Survivor 4 αλλά, όπως μετέφερε το ρεπορτάζ, έκλεισε συμφωνία από πριν με ΣΚΑΙ και Ατζούν για να αναλάβει βγαίνοντας την δική της εκπομπή!

Συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου μετά από επικοινωνία που είχε με τον ΣΚΑΙ μετέφερε πως ενώ οι αρχικές φήμες ήθελαν την Ανθή Σαλαγκούδη να μπαίνει στο πάνελ της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει καθώς πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή της έταξε καθημερινή καλοκαιρινή εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, μόνο για μία ώρα όμως.

Βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν έχει γίνει καμία επίσημη συμφωνία. Όλα απλά ήταν συζητήσεις πριν μπει στο Survivor. Όταν βγει θα υπάρξουν εξελίξεις...