Survivor 4: Δίχως τέλος η κόντρα της Ελευθερίας με την Βέλλη - «Δεν μπορεί αν δεν μου σπάσει τα νεύρα»

Την κατηγόρησε πως δεν δίνει ισόποσες μερίδες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Δίχως τέλος η κόντρα της Ελευθερίας με την Βέλλη - «Δεν μπορεί αν δεν μου σπάσει τα νεύρα»

Η Ελευθερία φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια της με την Άννα Μαρία, ειδικά στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με την δεύτερη όπως αποκαλύφθηκε να της κόβει φαγητό και να μην της δίνει ισόποσες μερίδες.

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η κόντρα των δύο κοριτσιών, καθώς η Βέλλη συνεχίζει το μπούλινγκ στην Κύπρια τραγουδίστρια για αυτό και πριν τον αγώνα η Ελευθερία ξέσπασε σε κλάματα.

Survivor 4 ελευθερίου βέλλη καυγάς

Αυτή τη φορά όμως το φαγητό αποτέλεσε την αιτία της εντάσεις, με την Ελευθερία να γίνεται έξαλλη και να δηλώνει πως δεν της δίνει ίσες μερίδες συγκριτικά με τους άλλους παίκτες.

«Κάθε μέρα βρίσκουν έναν λόγο για να μου σπάσουν τα νευρά πραγματικά δεν μπορώ άλλο» είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία ενώ την ίδια στιγμή η Άμι Γιάμι διέψευδε τις κατηγόριες της.

Survivor 4: Το βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί στα δύο τελευταία επεισόδια του Survivor με τον καυγά της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Αλέξη Παππά!

Από την μια τα τραγικά λόγια του ηθοποιού για μια νέα κοπέλα προκαλούν από την άλλη όμως και η Άννα Μαρία έχει δώσει δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι! Μάτια έχουμε όλοι και το βλέπουμε!

Από την Κυριακή λοιπόν που μίλησε περί ηθικής στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο από το προσωπικό της κανάλι με τίτλο "Πως να βαφτείς σαν π@@τάνα".

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube, πριν από ακριβώς έξι χρόνια και συγκεκριμένα στις 11 Φεβρουαρίου του 2015, ενώ μετράει 535.630 προβολές!

Μάλιστα στο βίντεο μέσα συμβουλεύει τις φίλες της πως να μην την φεύγει το μέικ απ κατά την διάρκεια του σεξ!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr