Survivor 4 - Φίλος Μπάρτζη: «Και εμείς βλέπουμε πως έχουν έρθει κοντά η Άννα Μαρία και ο Νίκος»

«Έχουμε δει διάφορα πράγματα που μας κάνουν να πιστεύουμε πως μπορεί κάτι να συμβαίνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Μπάρτζη: «Και εμείς βλέπουμε πως έχουν έρθει κοντά η Άννα Μαρία και ο Νίκος»

Ο κολλητός φίλος του Νίκου Μπάρτζη, Οδυσσέας, μίλησε στην εκπομπή Love It, για την σχέση που μπορεί να έχει με την Άννα Μαρία Βέλλη μέσα στο Survivor 4, ειδικά μετά τον άγριο τσακωμό που είχε με τον Αλέξη Παππά.

Ο Οδυσσέας σχολίασε πως ο Νίκος είναι ελεύθερος και πως η γνωστή youtuber είναι του γούστου του, ωστόσο δε θα έμπαινε ποτέ ανάμεσα σε κάποιο ζευγάρι.

«Και εμείς βλέπουμε πως έχουν έρθει κοντά η Άννα Μαρία και ο Νίκος, αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά. Και τη μπλούζα του φόραγε. Έχουμε δει διάφορα πράγματα που μας κάνουν να πιστεύουμε πως μπορεί κάτι να συμβαίνει. Ακούγεται ότι η Άννα Μαρία έχει σχέση.

Δε νομίζω πως ο Νίκος θα μπορεί να μπει ανάμεσα σε μια κοπέλα που έχει σχέση. Η Άννα Μαρία είναι όμορφη κοπέλα. Πιστεύω πως είναι του γούστου του. Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία κοπέλα να τον περιμένει εκτός παιχνιδιού» είπε, μεταξύ άλλων, ο φίλος του Νίκου Μπάρζη.

Survivor 4 - Ελέτσι: «Όλοι ξέρουμε ότι η Άννα Μαρία είναι διαχυτική»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρο από το Survivor, ενώ απάντησε και στην Ασημίνα Ιγγλέζου η οποία αποκάλυψε αν της κάνει ή όχι αγωγή.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο περιστατικό ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Αλέξη Παππά, στο χθεσινό 14/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Γενικότερα ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του Παππά, ήταν άνανδρο. Δεν μπορείς να εκθέτεις και να αδειάζεις μια γυναίκα έτσι. Ντάξει όλοι ξέρουμε ότι η Άννα Μαρία είναι λίγο διαχυτική με τον Νίκο γιατί ταιριάζουν οι απόψεις τους. Η Άννα Μαρία έχει δηλώσει ότι έχει σοβαρή σχέση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.