Survivor 4 - Σταμούλης: "Ο Κρις είναι πίσω στα πάτρια εδάφη"

"Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει ο Άγιος Δομίνικος"

Πριν από λίγες ώρες ο Κρις Σταμούλης προσγειώθηκε στην Ελλάδα από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο καθώς το ταξίδι του στο Survivor τελείωσε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτός από την ανάρτηση που έκανε στα social media του, δημοσίευσε κι ένα insta story στο οποίο αναφερόταν στους υποστηρικτές του.

Expand player

Το story του Κρις Σταμούλη μετά την επιστροφή του από το Survivor

"Ο Κρις είναι πίσω στα πάτρια εδάφη. Ελλαδάρα μου επιτέλους, μου είχες λείψει πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει και ο Άγιος Δομίνικος, ήταν υπέροχα εκεί πέρα, είχαμε καλό κλίμα, πάρα πολύ ζεστούλα, δεν υπήρχε lockdown, δεν φορούσαμε μάσκες, ωστόσο, έπρεπε να επιστρέψω Ελλάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε στις ψηφοφορίες και τα μηνύματα που στείλατε. Διαβάζω τα άπειρα θετικά μηνύματά σας και σχόλια και πραγματικά με τιμάτε πάρα πολύ και με κάνετε πάρα πολύ χαρούμενο και γυρίζω αυτό το βιντεάκι για να σας ευχαριστήσω όλους", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμούλη μετά την αποχώρηση

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James.

Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον James. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν θα τους δέσουν πιο πολύ.

Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά.

Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Chris Σταμούλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Απίστευτο σενάριο - Επόμενοι δυο υποψήφιοι Κατσούλης και Καφετζής;

Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: Τσακώθηκε με όλη την Κόκκινη ομάδα αλλά την υποστηρίζει στο Instagram