Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: Τσακώθηκε με όλη την Κόκκινη ομάδα αλλά την υποστηρίζει στο Instagram

Λέτε να γύρισε και αυτή την "μπιφτέκα" αφού είδε τα όσα λέγονται για εκείνη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: Τσακώθηκε με όλη την Κόκκινη ομάδα αλλά την υποστηρίζει στο Instagram

Δυο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ανθή Σαλαγκούδη μετά τον άγριο τσακωμό που είχε με την Κόκκινη ομάδα, αποχώρησε από το Survivor 4, χωρίς να χαιρετήσει κανένας τους στο συμβούλιο του νησιού.

Λίγες ημέρες πριν το κοινό αποφασίσει να την βγάλει από το παιχνίδι, είχε έρθει σε κόντρα με όλους σχεδόν τους παίκτες. Με τον Γιώργο Κοψιδά που έλεγε πως την βρίζει πίσω από την πλάτη της και με τον Ντάφυ, ενώ όλη η ομάδα δεν έλεγε και τα καλύτερα στις κάμερες.

Η δημοσιογράφος μπορεί να είχε μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ήταν η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο, δεν ήταν η πιο αγαπητή στα social media, τα οποία δεν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά της στο ριάλιτι, ενώ έγραφαν πως είχε μέσο τον πατέρα της.

Χθες έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, δεν έκανε καμία αναφορά στο Survivor 4, αφού φαίνεται πως δεν έχει και την πιο όμορφη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την αδερφή της.

Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη ανάρτηση Instagram

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για την Κόκκινη ομάδα του Survivor 4

Μπορεί λοιπόν η Ανθή Σαλαγκούδη να μην συμπαθούσε - σύμφωνα με τα όσα βλέπαμε πάντα - κανέναν από την ομάδα της που ήταν η Κόκκινη και παλιά Διάσημη, ωστόσο τώρα που βλέπει από το σπίτι τα όσα γίνονται τους στήριξε δημόσια,

Στον προφίλ της λοιπόν και συγκεκριμένα σε insta story, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την οθόνη της τηλεόρασης της την ώρα που έβλεπε το χθεσινό γεμάτο εντάσεις επεισόδιο και έβαλε το meme #teamed.

Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram