Ανθή Σαλαγκούδη: Δέχεται απειλές για την ζωή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Τα σχόλια στα social media της έχουν ξεφύγει κατά πολύ.. Τελικά κάποιοι δεν το παίρνουν μόνο στην πλάκα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανθή Σαλαγκούδη: Δέχεται απειλές για την ζωή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Εννοείται πως πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές της Πέμπτης είναι η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor!

Συγκεκριμένα, όμως, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Η αποκάλυψη για τις απειλές που δέχεται η Ανθή Σαλαγκούδη μετά το Survivor 4

"Να πω κάτι παιδιά το οποίο νομίζω είναι λίγο σοβαρό. Διάβασα το instagram της Ανθής υπάρχουν ευθείες απειλές για την ζωή της, δεν σας κάνω πλάκα. Έγινε αναφορά στις συγκεκριμένες διευθύνσεις στο instagram και επίσης το χυδαιότερο όλων. Εμπλέκουν τις πρόσφατες εξελίξεις. Υπάρχουν πράγματα που συνδυάζουν τα πολιτικά με αυτό που έγινε με την Ανθή στο Survivor", είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Η αποχώρηση της Ανθής γυρίστηκε δυο φορές γιατί την πρώτη τσακώθηκαν μεταξύ τους

Ο λόγος που η Ανθή Σαλαγκούδη δεν χαιρέτησε κανέναν ή επέλεξε να μην χαιρετίσει κανέναν είναι πως το γύρισμα της αποχώρησης ξανά γυρίστηκε! Στο αρχικό η Ανθή επέλεξε να μην χαιρετίσει ορισμένους συμπαίκτες, πετώντας μάλιστα υπονοούμενα που οδήγησε σε έναν τσακωμό δίχως προηγούμενο!

Το περίεργο είναι πως στο στόχαστρο της δεν βρέθηκε τόσο ο Τριαντάφυλλος, όσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι! Η Ανθή γύρισε και τους είπε "μην κάνετε πως λυπάστε αφού ξέρω πως χαίρεστε", κάτι που πυροδότησε το κλίμα και επικράτησε ένας μικρός πανικός!

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα η παραγωγή να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!