Survivor 4 - Highlights 24/2: Tα κλάματα των Κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας και η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Highlights 24/2: Tα κλάματα των Κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας και η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 4 ολοκληρώθηκε χθες (24/2) και για ακόμα μία φορά έγινε χαμός μεταξύ των ομάδων. Εμείς σας συγκεντρώσαμε όλα τα highlights και φυσικά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Τα highlights του Survivor 4

Survivor 4: Άννα Μαρία για Καρολίνα - «Δεν το περίμενα να δώσει γυναίκα»

Απίθανο είναι το κρεσέντο της Άννας Μαρίας Βέλλη, που συνεχίζεται στο Survivor, με την ίδια να κάνει μεν bullying σε γυναίκες, με επίκεντρο την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά να κατηγορεί τελικά την Καρολίνα για την επιλογή της, έχοντας την ασυλία.

Η μπλε ομάδα σχολίασε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με τρεις γυναίκες να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και την Καρολίνα να υποδεικνύει τη Μαριάνθη Κάσδαγλη ως τρίτη, δίπλα στις Ανθή Σαλαγκούδη και Σοφία Μαργαρίτη, με τη Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να αφήνουν «πυρά» για αυτή την επιλογή της.

Ο αγρότης τόνισε, ότι την υπέδειξε λόγω του φύλου της και όχι αγωνιστικά. Η Άννα Μαρία, επίσης, αναφέρθηκε στο ότι είναι απαράδεκτο να ψηφίζει μια γυναίκα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα κάνει εκείνη, αφού εδώ και καιρό βλέπουμε να επιτίθεται ανελέητα στην Ελευθερία.

Survivor 4: Σοφία για Παπαδόπουλο - «Είναι κωλοτούμπας, τα βρήκε με τον Τριαντάφυλλο»

Ανατροπή υπήρξε στην «κόκκινη» παραλία του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποκαθιστούν τις σχέσεις τους, σε μια κίνηση που αποτελεί έκπληξη, με βάση τη θέση του δεύτερου εσχάτως στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η κόκκινη ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού για δεύτερη σερί εβδομάδα είναι βέβαιο, ότι θα χάσει παίκτη της, με μία εκ των Ανθής Σαλαγκούδη, Σοφίας Μαργαρίτη και Μαριάνθης Κάσδαγλη να φεύγει από το παιχνίδι, μετά τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος προχώρησε σε μια φοβερή επίθεση προς την παρουσιάστρια.

Οι εξελίξεις, πάντως, είναι ραγδαίες και ο τραγουδιστής τα βρήκε με τον ζαχαροπλάστη, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τη Σοφία, που δεν έκρυψε, ότι θεωρεί την κίνηση αυτήν υποκριτική και από τις δύο πλευρές, ειδικά από τον Κώστα, καθώς η «καμπάνα» χτυπούσε δυνατά και για εκείνον για ενδεχόμενη αποχώρηση.

«Τι να πω τώρα για τον Κώστα; Είναι ένας κωλοτούμπας», ήταν ένα χαρακτηριστικό σχόλιο της Σοφίας, που έριξε τα «πυρά» της αυτή την φορά προς τον συμπαίκτη της στους «Κόκκινους» και τους άλλοτε Μαχητές.

Survivor 4: Ξεκαθάρισαν Σάκης και Μαριαλένα - «Δεν ήρθα εδώ για να σου δημιουργήσω πρόβλημα»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήρθαν στο Survivor, ώστε να βάλουν ένα «πέπλο μυστηρίου», λόγω της σχέσης που διατηρούσε κάποτε ο πρώτος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά ο επιχειρηματίας έσπευσε τελικά να πλησιάσει την πρώην του.

Όλα ξεκίνησα, όταν ο Σάκης μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα και το πώς έχει εξελιχθεί από την ώρα, που μπήκε στο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως την πλησίασε, ώστε να της διασφαλίσει πως δε θέλει να της προκαλέσει κανένα πρόβλημα, με τη Μαριαλένα, μάλιστα, να δείχνει κατανόηση στα επιχειρήματά του και να μοιάζει να πείθεται.

Η Χριστίνα, μέσα σε όλα αυτά, ζήλεψε αρκετά, αφού επεσήμανε στην Ελευθερία Ελευθερίου, ότι δεν της είναι εύκολο που ο Σάκης μιλά στη Μαριαλένα και πάλι. Τα συναισθήματά της αυτά είχαν αρχίσει να φαίνονται από τότε, που ο Σάκης έκανε μασάζ στη Μαριαλένα, με το… ερωτικό τρίγωνο να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4: Κρις για Μαριαλένα και Σάκη - «Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι»

Θα θυμάστε, σίγουρα, την «παπαδιά Μαρίκα» από το «Καφέ της Χαράς», η οποία κουτσομπόλευε τα πάντα. Ο Κρις Σταμούλης φαίνεται, ότι την ξεπερνά, καθώς μίλησε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο δικηγόρος της μπλε ομάδας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο επιχειρηματίας, ώστε να προσεγγίσει ξανά την πρώην του, αν και προς το παρόν φαίνεται εντελώς αθώα η προσέγγιση αυτή, αφού μόνο της έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να της δημιουργήσει πρόβλημα στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κάποια πιο... πονηρεμένη, όμως, από τον Κρις θα έλεγε, ότι το γεγονός αυτό σημαίνει και κάτι παραπάνω. «Προβλέπω, ότι θα τα ξαναβρούν στο παιχνίδι αυτοί οι δύο», είπε… ο γκουρού των «Μπλε» και περιμένουμε να δούμε, αν αυτή η ίντριγκα θα έχει και συνέχεια.

Survivor 4: Κοψιδάς για Σοφία - «Είναι τοξική»

Έξαλλος με τη Σοφία Μαργαρίτη ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να αναφέρει, ότι η συμπαίκτριά του είναι τοξική, σχολιάζοντας τη στάση της στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor.

Η μηχανικός αυτοκινήτων μίλησε για τον ηθοποιό, τονίζοντας πως είναι εκείνος, που μαζί με τον Τριαντάφυλλο δίνει τη γραμμή στην υπόλοιπη ομάδα. Ο Κοψιδάς της απάντησε πως πρέπει να σταματήσει την «καραμέλα» της στοχοποίησης αυτής σε κάθε συμβούλιο αποχώρησης, ενώ υπήρξε συνέχεια και στην παραλία.

Εκεί, ο ίδιος αναφέρθηκε στην αρνητική ενέργεια, που φέρνει η Σοφία, καθώς και τις πράξεις της στους κόλπους της ομάδας. «Είναι τοξική η ενέργειά της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: «Πάγωσαν» οι Μπλε - Σταμάτησε τον αγώνα από τον πόνο η Ελευθερία

«Πάγωσαν» άπαντες στο αγώνισμα του Survivor, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου έπεσε κάτω στη διάρκεια της διεκδίκησης ενός πόντου, αν και τελικά αποδείχθηκε πως απλώς την έτσουξε το κάψιμό της.

Το σκορ βρισκόταν στο 5-4 και η μπλε ομάδα ήταν έτοιμη να ισοφαρίσει, με την Ανθή Σαλαγκούδη μάλιστα να βρίσκεται στο αντίβαρο για τους «Κόκκινους». Η τραγουδίστρια, που κατέρρευσε πριν από μερικές μέρες στο συμβούλιο, έσερνε το κάρο με τα σακουλάκια με την Χριστίνα Κεφαλά, ώσπου σταμάτησε τον αγώνα, με άπαντες να ανησυχούν.

Όλοι νόμιζαν, ότι έχει γυρίσει το πόδι της, αλλά τελικά είχε μόνο τσούξει το κάψιμό της σε αυτό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο τέλος, όμως, ο πόντος χάθηκε, αφού η Ανθή άντεξε με άνεση. Ίσως πρόκειται για ένα από τα τελευταία αγωνίσματα που παίζει η Ελευθερία βέβαια στο παιχνίδι αφού πλέον η ανακοίνωση της αποχώρησής της αποτελεί θέμα χρόνου.

Survivor 4: Οι Κόκκινοι κέρδισαν το αγώνισμα επικοινωνίας

Στιγμές εξιλέωσης ζουν οι «Κόκκινοι» στο Survivor, καθώς κατάφεραν μετά από τρεις σερί ήττες να πάρουν την νίκη στο αγώνισμα επάθλου με φαγητό και επικοινωνία, σε μια άτυπη ρεβάνς απέναντι στους «Μπλε».

Η ομάδα βρισκόταν ήδη σε δύσκολη θέση, αφού ηττήθηκε στα δύο αγωνίσματα ασυλίας, με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο πως από αυτήν θα αποχωρήσει παίκτρια, η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στο αγώνισμα επικοινωνίας, πάντως, έδειξαν αποφασισμένοι και δικαίως πήραν το αποτέλεσμα και θα απολαύσουν φαγητό, σε συνδυασμό με το κεντρικό έπαθλο. Το τελικό σκορ ήταν, με τους «Κόκκινους» να κυριαρχούν εξαρχής και να κεφαλαιοποιούν το 4-0 σερί του ξεκινήματος.

Survivor 4: Συγκινήθηκε η Ανθή με το μήνυμα του μπαμπά της - «Ξέρω τι έχεις πετύχει μόνη σου»

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδειξε βελτίωση στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor, με το κέρδος της να είναι ένα μήνυμα από τον πατέρα της, το οποίο και τη συγκίνησε πολύ.

Η εν λόγω παίκτρια έχει δεχθεί ουκ ολίγες «μπηχτές» για συμβολή του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, ώστε να παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης, με την αντίδρασή της σε κάθε περίπτωση να είναι έντονη, φτάνοντας κάποια στιγμή μέχρι και στο σημείο να τα βάλει με τον Γιώργο Λιανό για τις επιθέσεις, που δεχόταν.

Η ώρα, όμως, ήρθε για να επικοινωνήσει έστω και με ένα μήνυμα του Γεωργίου Σαλαγκούδη, το οποίο ήταν φειδωλό σε λόγια, αλλά γεμάτο σε συναισθήματα, με την Ανθή να μην κρύβει την αγάπη της για τον πατέρα της. «Σε αγαπώ πολύ», ήταν το μήνυμα του μπαμπά Σαλαγκούδη.

Survivor 4: Κατέρρευσε η Σοφία - «Ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφίες των παιδιών λόγω της αντιδικίας μας»

Δακρυσμένη βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας η Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ο πρώην σύντροφός της δεν άφησε τα παιδιά τους, να στείλουν ένα μήνυμα στη μητέρα τους, στο πλαίσιο του επάθλου του Survivor.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στο σχετικό αγώνισμα, με τη μηχανικό αυτοκινήτων να μην κρύβει τη συγκίνησή της, αφού θεωρούσε, ότι θα δεχόταν μηνύματα από τα παιδιά της, τα οποία της έχουν λείψει, μην έχοντας κρύψει επίσης πως για αυτά έχει μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, θέλοντας να εξασφαλίσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο, όμως, δεν είδε αυτό που ήθελε, αλλά ένα γράμμα της αδελφής της. Χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν εκτίμησε την κίνησή της, η Σοφία «κατέρρευσε», εξηγώντας πως ο πρώην της λογικά δεν άφησε τα παιδιά της να στείλουν ένα μήνυμα, αφού βρίσκονται σε αντιδικία.

Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος με τον γιο του και τη γυναίκα του

Η Κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη και μαζί της το έπαθλο επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, το οποίο έμελλε να είναι πολύ συγκινητικό για όλους τους παίκτες αφού έλαβαν φωτογραφίες και γράμματα από τις οικογένειές τους. Ο Τριαντάφυλλος είδε μετά από καιρό τη γυναίκα του και το παιδί του και ξέσπασε σε κλάματα.

Εδώ και πολύ καιρό ο τραγουδιστής μιλάει για την οικογένειά του και έχει τονίσει πως για εκείνον είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχει. Έτσι, έστω και αυτή η επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του και τον αγαπημένο του γιο, Νικόλα, τον έκανε να καταρρεύσει.

Μόλις είδε τη φωτογραφία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει από τα αναφιλητά. Όπως εξήγησε αργότερα, το Survivor του έκανε ένα μεγάλο δώρο με αυτή την κίνηση, την στιγμή που η Σοφία κατέρρεε καθώς δεν είχε την ευκαιρία να δει και εκείνη τα παιδιά της.

Survivor 4: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη

Έσκασε η «βόμβα» στο Survivor, με την Ανθή Σαλαγκούδη να ανακοινώνεται, ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, σε μια εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν για διάφορους λόγους, όταν έβγαινε υποψήφια.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε καταφέρει να επιβιώσει σε τέσσερις αντίστοιχες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να «πυροδοτηθούν» αντιδράσεις εντός της ομάδας της, αφού ο Τριαντάφυλλος είχε φτάσει στο σημείο να κάνει νύξη για βοήθεια του πατέρα της στην ψηφοφορία.

Τελικά, όμως, το κοινό δεν την κράτησε για πέμπτη συνεχόμενη φορά, με τη Σαλαγκούδη να αποχωρεί οριστικά. Κάτι τέτοιο σημαίνει, φυσικά, ότι η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη μένουν κανονικά στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα.