Survivor 4: "Η Σοφία μπήκε στο παιχνίδι γιατί έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα"

Οι αποκαλύψεις της καλής της φίλης και κουμπάρας της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Δεν είναι λίγες οι φορές, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, που είδαμε την Σοφία Μαργαρίτη, την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας του Survivor να καταρρέει ψυχολογικά αλλά και σωματικά στο παιχνίδι.

Το πρωί της Δευτέρας από την εκπομπή Ευτυχείτε, η καλή της φίλη, Λέτα Κουπατσιάρη, βγήκε στον αέρα μέσω Skype και μίλησε για την Σοφία αποκαλύπτοντας αρκετά πράγματα για την ζωή της, την οικογένειά της αλλά και την δύσκολη οικονομική της κατάσταση.

Οι αποκαλύψεις της καλής φίλης της Σοφίας Μαργαρίτη για την ζωή της πριν το Survivor

"Η Σοφία μπήκε στο παιχνίδι γιατί έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Είναι χωρισμένη και μεγαλώνει εκείνη τα παιδιά της. Τα τελευταία 2-3 χρόνια κάνει αυτή την δουλειά. Ισχύει ότι δανείστηκε τα λεφτά για να πάρει τα εισιτήρια και να μπει στο παιχνίδι. Επειδή είναι φίλη, κολλητή μου την έχω βοηθήσει γενικά. Αν χρειαστεί θα με βοηθήσει κι εκείνη το ίδιο. Νομίζω πάει για τελικό γιατί έχει έναν δυναμικό χαρακτήρα, είναι ντόμπρα, αληθινή σε ότι λέει, δεν κάνει από πίσω πράγματα και το θέλει πάρα πολύ."

Η καταγωγή και ηλικία της Σοφίας Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του Survivor καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!