Survivor 4: Εκτός αγώνα ξανά η Μαριαλένα και η Σοφία

Άσχημες οι εξελίξεις με την υγεία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Εκτός αγώνα ξανά η Μαριαλένα και η Σοφία

Άσχημες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μαριαλένας και της Σοφίας στο Survivor 4, καθώς και σήμερα βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Η Σοφία Μαργαρίτη πριν μερικές μέρες τραυματίστηκε αρκετά στον στίβο μάχης με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός αρκετές μέρες.

Το ίδιο και η Μαριαλένα, η οποία δηλητηριάστηκε εξαιτίας μιας καρύδας και για τον λόγο αυτό οι εξελίξεις με την υγεία της δεν είναι καθόλου καλές.

Ελπίζουμε στα επόμενα επεισόδια ωστόσο να γυρίσουν και να επιστρέψουν δυναμικά στον στίβο μάχης!

Survivor 4 spoiler 2/2: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr εχθές, η ομάδα των Κόκκινων έσπασε το σερί νικών των Μπλε και κατάφερε και πήρε τη νίκη στο πιο σημαντικό αγώνισμα του Survivor, αυτό της ασυλίας, στέλνοντάς τους στο συμβούλιο!

Εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι μάσκες έπεσαν, οι κλίκες φάνηκαν επιτέλους και σε αυτή την ομάδα και στην απέξω μέχρι στιγμής βρίσκεται η Ελευθερία Ελευθερίου!

Στο σημερινό επεισόδιο, μάλιστα, θα δούμε την τραγουδίστρια να περιθωριοποιείται πλήρως από τους συμπαίκτες της, μετά και τον άσχημο καυγά που είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη όταν τελείωσε το συμβούλιο του νησιού!

Θα σας το λέμε και θα σας το ξανά λέμε! Το Youweekly.gr μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε ότι πληροφορία έχει μοιραστεί μαζί σας για το Survivor! Μην ξεχνάμε πως για τη νέα παίκτρια, την Καρολίνα Καλύβα είμασταν οι μόνοι που είχαμε γράψει πως θα μπει στο παιχνίδι και όντως μπήκε!

Survivor 4  Καρολίνα

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως από δω και πέρα τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά στο παιχνίδι! Οι Κόκκινοι έκαναν την αρχή και το τέλος αυτής θα αργήσει να έρθει...

Και σήμερα για να είμαστε ξεκάθαροι οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα βαφτεί πάλι κόκκινος ο ουρανός, δηλαδή οι μπλε θα χάσουν για δεύτερη μέρα σερί!! Εκτός αυτού σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιον παίκτη θα ψηφίσει ο Μπάρτζης που κέρδισε εχθές την ατομική ασυλία και τώρα θα σας πούμε πως η ομάδα θα ψηφίσει για τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου...εντάξει δεν ήθελε και πολύ σκέψη μετά από όλα όσα έχουν συμβεί...