Survivor 4: Νίκησαν για πρώτη φορά οι Κόκκινοι

Επιτέλους έγινε η ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νίκησαν για πρώτη φορά οι Κόκκινοι

To Survivor 4 είναι πράγματι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα μιας και επιτέλους οι Κόκκινοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα και μάλιστα ασυλίας!

Από την στιγμή που χωρίστηκαν από την αρχή οι δύο ομάδες, οι Μπλε έχουν κερδίσει σερί όλους τους αγώνες, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι και να έχουν χάσει παίκτες και να μην έχουν φάει έναν μήνα!

Η άφιξη ωστόσο της Καρολίνας φαίνεται να άλλαξε το κλίμα και τις ισορροπίες της Κόκκινης Ομάδας και να έδωσε στους παίκτες το κίνητρο να παλέψουν για τον σημερινό αγώνα.

Survivor Νίκησαν για πρώτη φορά οι Κόκκινοι

Η προσπάθεια λοιπόν των Κόκκινων στέφθηκε με επιτυχία και επιτέλους έκαναν την πρώτη τους νίκη! Αυτό επιβεβαιώνει απόλυτα και το spoil που σας έχουμε δώσει εμείς πρώτα από σήμερα το πρωί! Για πρώτη φορά οι Κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο ως «καλεσμένοι» και θεατές, με τους Μπλε να χρειαστούν για πρώτη φορά να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη για αποχώρηση.

Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, Ασημίνα Ιγγλέζου, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.

Η καλλονή ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να παραμείνει στις αντίξοες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου και αποχώρησε από το παιχνίδι, με τους παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα να πανηγυρίζουν.

Ο φακός την τσάκωσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη της στην χώρα. Η ίδια φάνηκε να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση και να είναι αρκετά χαρούμενη που θα γυρίσει πίσω στην οικογένεια της.

Μάλιστα, η Ασημίνα συνοδευόταν και από δύο άτομα της παραγωγής.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο:

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor 4 Ελλάδα Ασημίνα ΙγγλέζουSurvivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου