Survivor 4: Μπήκε στους Κόκκινους η Καρολίνα Καλύβα

Νέα άφιξη για την ομάδα των Διάσημων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Μπήκε στους Κόκκινους η Καρολίνα Καλύβα

Μια εντυπωσιακή γυναίκα προστέθηκε στο Survivor και στο δυναμικό της κόκκινης ομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να τη συστήνει στους υπόλοιπους παίκτες και την ίδια να ομορφαίνει το αγώνισμα ασυλίας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω αποκλειστικών πληροφορίων του Youweekly, η νέα παίκτρια είναι η Καρολίνα Καλύβα, ή Καρολίν Ζακλίν Καλύβα, όπως είναι το πλήρες όνομά της. Τη στιγμή, όπου οι «Κόκκινοι» χρειάζονταν οπωσδήποτε μια γυναίκα, με τη Σοφία Μαργαρίτη να απουσιάζει, εμφανίστηκε η εν λόγω παίκτρια, που επαγγέλλεται δασκάλα pilates.

Survivor 4 καρολίνα

Η ίδια έφερε θετική αύρα στην ομάδα της και επιθυμεί να τη βοηθήσει στο να πάρει επιτέλους νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, για το οποίο πάντως εμείς γνωρίζουμε τον νικητή και σας προσφέρουμε το spoiler.

Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, Ασημίνα Ιγγλέζου, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.

Η καλλονή ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να παραμείνει στις αντίξοες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου και αποχώρησε από το παιχνίδι, με τους παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα να πανηγυρίζουν.

Ο φακός την τσάκωσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξη της στην χώρα. Η ίδια φάνηκε να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση και να είναι αρκετά χαρούμενη που θα γυρίσει πίσω στην οικογένεια της.

Μάλιστα, η Ασημίνα συνοδευόταν και από δύο άτομα της παραγωγής.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο:

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor 4 Ελλάδα Ασημίνα ΙγγλέζουSurvivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Ιγγλέζου