Survivor 4 spoiler: Αυτή είναι η Καρολίνα Καλύβα που θα μπει στο παιχνίδι

Θα μπει στους Κόκκινους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Αυτή είναι η Καρολίνα Καλύβα που θα μπει στο παιχνίδι

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή Ευτυχείτε μας έδειξε πλάνα από τρεις νέους παίκτες που αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το Survivor 4. Μια από αυτές ονομάζεται Καρολίνα και το Youweekly.gr πήγε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ αυτό αφού μάθαμε ποια είναι και βρήκαμε και φωτογραφίες της για να δείτε κι εσείς πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Ποια είναι η νέα προσθήκη του Survivor 4, Καρολίνα Καλύβα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η νέα παίκτρια που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο το πρωί της Τετάρτης είναι η Καρολίνα Καλύβα. Αν μη τι άλλο, το φετινό «Survivor» πέρα από τις μεγάλες ανατροπές, έχει και όμορφες παρουσίες. Η νεαρή γυμνάστρια με καταγωγή από το Λουτράκι αναμένεται να ταράξει τα νερά στη Δομινικανή Δημοκρατία με το καλλίγραμμο κορμί της.

Καρολίνα Καλύβα Survivor νέα παίκτρια

Καρολίνα Καλύβα Survivor 4

Αυτή την Κυριακή 31/1 μπαίνει στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town live εμφανίσεις και φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία είναι μοναδικά.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και μάλιστα την τελευταία τους επιτυχία «ΜΗ Μ’ΑΓΑΠΑΣ» την έγραψε ειδικά για αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.