Survivor 4 spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή ασυλία

Αλληλούια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή ασυλία

Σήμερα 1/2 θα παρακολουθήσουμε ένα αρκετά ανατρεπτικό επεισόδιο στο Survivor 4! Η αλήθεια είναι πως το Youweekly.gr γνωρίζει από εχθές το βράδυ ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και αναμέναμε με μεγάλη χαρά να έρθει η ώρα να σας γράψουμε το spoil αλλά... η παραγωγή του Survivor θέλησε να το φανερώσει από μόνη της!

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 1/2 αγώνα ασυλίας στο Survivor 4

Συγκεκριμένα, σας είπαμε νωρίτερα ότι στο trailer (θα το βρείτε παρακάτω) που έδειξαν για πρώτη φορά ακριβώς μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου - δείτε εδώ τα highlights - φανέρωσαν πως οι Κόκκινοι κερδίζουν το αγώνισμα!

Σύμφωνα, λοιπόν, και με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr - που ξέρετε πως πέφτουν πάντα μα πάντα μέσα - επιβεβαιώνουμε πως όντως σήμερα θα δούμε να συμβαίνει η μεγάλη ανατροπή! Το σερί των Μπλε θα σπάσει, η Κόκκινη ομάδα επιτέλους θα δει άσπρη μέρα!

Και μετά την ήττα αυτή, φυσικά, θα ξεκινήσει το καλό αφού θα πέσουν οι μάσκες και στην Μπλε ομάδα. Τόσο καιρό ήταν ενωμένη, αγαπημένη γιατί δεν είχε χρειαστεί να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού. Σήμερα, όμως, που ένας παίκτης τους θα πρέπει να βγει υποψήφιος θα γίνει το έλα να δεις...

Η νέα παίκτρια που μπαίνει σήμερα 1/2 στο Survivor

Σας το είχαμε γράψει πριν μέρες πρώτοι, σας το ξαναγράφουμε και σήμερα 1/2 μιας και θα την δείξει για πρώτη φορά στο αποψινό επεισόδιο! Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή Ευτυχείτε μας έδειξε πλάνα από τρεις νέους παίκτες που αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το Survivor 4. Μια από αυτές ονομάζεται Καρολίνα και το Youweekly.gr πήγε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ αυτό αφού μάθαμε ποια είναι και βρήκαμε και φωτογραφίες της για να δείτε κι εσείς πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η νέα παίκτρια που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο το πρωί της Τετάρτης είναι η Καρολίνα Καλύβα. Αν μη τι άλλο, το φετινό «Survivor» πέρα από τις μεγάλες ανατροπές, έχει και όμορφες παρουσίες. Η νεαρή γυμνάστρια με καταγωγή από το Λουτράκι αναμένεται να ταράξει τα νερά στη Δομινικανή Δημοκρατία με το καλλίγραμμο κορμί της.

Καρολίνα Καλύβα Survivor νέα παίκτρια

Καρολίνα Καλύβα Survivor 4