Survivor 4 - highlights 31/1: Η είσοδος των νέων παικτών, η νίκη των Μπλε και το "κου κου" του Καλίδη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 31/1: Η είσοδος των νέων παικτών, η νίκη των Μπλε και το

Απολαυστικό ήταν και το χθεσινό 31/1 επεισόδιο του Survivor 4, αφού είδαμε την είσοδο των νέων παικτών, την νίκη - για ακόμη μια φορά - των Μπλε, αλλά και τον Καλίδη που δεν του κάνει «κου κου».

Όλα τα highlights του Survivor 4

Μαριαλένα: «Δεν είμαι η μαμά της Μαριπόζας να την πάρω από το χέρι να έρθει στη παρέα»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε την Έλενα Μαριπόζα να εκφράζει κάποια παράπονα της στην κάμερα όσον αφορά τις υπο-ομάδες στην Μπλε ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Instagrammer παρατήρησε πως και στην καινούρια ομάδα υπάρχουν κάποιοι χωρισμοί, ρίχνοντας την σπόντα της στην Μαριαλένα και την Άννα Μαρία.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Μαριαλένα, προς τον παρόν δεν έχει κάτι με την Μαριπόζα αλλά έχει ταιριάξει αρκετά με την Άννα Μαρία Βέλλη και δεν θεωρεί πως πρέπει να πάρει από το χέρι την Μαριπόζα για να κάτσει μαζί τους. Ωστόσο αν απορείτε για την λένε Μαριπόζα, έχουμε την απάντηση.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως έχει ακούσει ότι η Μαριπόζα τον λέει διπρόσωπο.

Περικλής για Τριαντάφυλλο - «Είναι μια γελοία συμπεριφορά»

Στο σημερινό επεισόδιο στο Survivor 4 είδαμε την κόκκινη ομάδα να σχολιάζει την αποχώρηση της Ασημίνας αλλά και τον Περικλή την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής και η Ανθή σχολίαζαν το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος ελίσσεται στην ομάδα ανάλογα με το τι τον συμφέρει καλύτερα.

Αυτό έγινε και με την Ασημίνα που την μια την συμβούλευε και όταν αποχώρησε τραγουδούσε στην καλύβα για να το «γιορτάσει».

Ο Περικλής δεν δίστασε να πει πως «Είναι μια γελοία συμπεριφορά για να παίρνει αξία και ασυλία» .

Πάνος Καλίδης: «Δεν μου κάνει κου-κου, μόνο ένας κούκος ακούγεται στη καλύβα»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ακούσαμε τον Πάνο Καλίδη να μας ενημερώνει πως «δεν του κάνει κου-κου» με τις συμπαίκτριές του.

Όλα ξεκίνησαν από μια συζήτηση που είχε στην καλύβα με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Έλενα Κρεμλίδου που ανέφεραν πως δεν τους κάνει αίσθηση πλέον να αλλάζουν γυμνοί ο ένας με τον άλλον παρότι στην αρχή ντρεπόντουσαν!

Μάλιστα η Ελευθερία μας αποκάλυψε πως μια μέρα πήρε... μάτι τον Νίκο Μπάρτζη και δεν της έκανε καμία αίσθηση! Πάει χάλασε ο κόσμος εκεί στο Survivor! Αυτός είναι ο άγνωστος όρος του Ατζούν με την παραγωγή.

Οι 2 νέες παίκτες που μπήκαν

Στο επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε την είσοδο δύο νέων παικτών. Εμείς σας είχαμε ήδη αναφέρει την την είσοδο του Ηλία Μπόγδανου μόνο που μαζί του ήρθε και ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Ο νέος παίκτης που εντάχθηκε στην Μπλε ομάδα, είναι γεωπόνος, 30 χρονών και θέλει να ζήσει το παιχνίδι έως το έπακρο.

Η ομάδα, σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να ποντάρει στο ότι έχει πολύ καλή ενέργεια και θέλει πάντα να κερδίζουν.

Άσχημος τραυματισμός για τη Σοφία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μια άσχημη ανατροπή έφερε το σημερινό αγώνισμα φαγητού στο Survivor 4 στην Σοφία Μαργαρίτη. H παίκτρια τραυματίστηκε σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα, το πάθος της παίκτριας να νικήσει στον στίβο μάχης της βγήκε σε κακό αφού με μια απότομη κίνηση της τραυματίστηκε ενώ λίγο πριν στις ομάδες έκαναν την είσοδο τους οι νέοι παίκτες.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες αλλά το τραύμα της παίκτριας χρειαζόταν νοσοκομείο.

Νικήτρια επάθλου ξανά η Μπλε ομάδα

Αγώνισμα επάθλου σήμερα στο Survivor 4 και νικήτρια βγήκε για ακόμα μια φορά η Μπλε ομάδα, όπως σας είχαμε πει στο Youweekly, αφήνοντας την Κόκκινη με άδειο στομάχι.

Τι και αν μπήκε στην ομάδα των Κόκκινων η Ηλίας Μπόγδανος, οι Μπλε για άλλη μια φορά κέρδισε το έπαθλο παίρνοντας έξτρα δυνάμεις με το φαγητό.

Η Κόκκινη ομάδα ωστόσο είχε μια μεγάλη απουσία, που ίσως τους κόστισε, αυτή της Σοφίας η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πανηγύριζαν στην κόκκινη παραλία για την αποχώρηση της Ασημίνας

Με πολύ θετικό μάτι πήραν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στο Survivor την αποχώρηση της Ασημίνας Ιγγλέζου αφού το έριξαν στα τραγούδια!

Οι περισσότεροι παίκτες των Διασήμων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που έφυγε μια παίκτρια που έχανε συνεχώς και έφερνε ήττες στην ομάδα ενώ σε κανέναν δεν άρεσε και το γεγονός πως χαιρέτισε μόνο την Ανθή και τον Περικλή όταν έφυγε, μάλιστα οι δύο παίκτες σχολίασαν την στάση του Τριαντάφυλλου.

Μάλιστα οι παίκτες στην συνέχεια το έριξαν στο τραγούδι με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο! Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και το έριξε στην διασκέδαση!