Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: Γιατί την φωνάζουν Μαριπόζα

Στα ισπανικά σημαίνει "πεταλούδα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: Γιατί την φωνάζουν Μαριπόζα

Η Έλενα Κρεμλίδου τον Μάϊο του 2020 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και αφού ξέσπασε για το γεγονός πως δεν έχει φίλους, εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τον λόγο που την αποκαλούν όλοι Μαριπόζα.

Ο λόγος που την φωνάζουν Μαριπόζα

«Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε» εξήγησε η Έλενα Κρεμλίδου.

Η διπροσωπία της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου στο Survivor

Πολλοί το είδαν ελάχιστοι όμως το παρατήρησαν! Χθες όπως σας αποκαλύψαμε η Ασημίνα Ιγγλέζου φεύγοντας αποχαιρέτησε από την ομάδα της μόνο την Ανθή και τον Περικλή και κάποια παιδιά από την μπλε ομάδα! Ανάμεσα σ' αυτούς που σηκώθηκαν να την αποχαιρετίσουν με δάκρυα στα μάτια ήταν και η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου!

Για όσους δεν θυμούνται η γνωστή Influencer είναι τσακωθεί αρκετές φορές με την Ασημίνα Ιγγλέζου όταν ήταν στην ίδια ομάδα, ενώ και σε συμβούλιο μια βδομάδα πριν είχε ξεσπάσει σε ειρωνικά χειροκροτήματα ενώ μιλούσε η αντίπαλός της και ειρωνικά τόνισε "Μπράβο Ασημίνα, Μπράβο Ασημίνα. Ασημίνα Ιγγλέζου 2021"!

Τι συνέβη και ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα, η Μαριπόζα άλλαξε στάση και έβαλε τα κλάματα στην αποχώρηση της Ασημίνας; Γιατί σηκώθηκε να την πάρει αγκαλιά και να της πει το αντίο! Μήπως μας δουλεύει λίγο η Μαριπόζα;

Στο βίντεο που έχουμε στην διάθεσή μας... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr