Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Κατέρρευσε η Σοφία - «Ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφίες των παιδιών λόγω της αντιδικίας μας»

«Εγώ δε θα πάρω αυτό που θέλω»

Survivor 4: Κατέρρευσε η Σοφία - «Ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφίες των παιδιών λόγω της αντιδικίας μας»
Survivor 25.02.2021 00:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δακρυσμένη βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας η Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ο πρώην σύντροφός της δεν άφησε τα παιδιά τους, να στείλουν ένα μήνυμα στη μητέρα τους, στο πλαίσιο του επάθλου του Survivor.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στο σχετικό αγώνισμα, με τη μηχανικό αυτοκινήτων να μην κρύβει τη συγκίνησή της, αφού θεωρούσε, ότι θα δεχόταν μηνύματα από τα παιδιά της, τα οποία της έχουν λείψει, μην έχοντας κρύψει επίσης πως για αυτά έχει μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, θέλοντας να εξασφαλίσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Σοφία Μαργαρίτη παιδιά

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο, όμως, δεν είδε αυτό που ήθελε, αλλά ένα γράμμα της αδελφής της. Χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν εκτίμησε την κίνησή της, η Σοφία «κατέρρευσε», εξηγώντας πως ο πρώην της λογικά δεν άφησε τα παιδιά της να στείλουν ένα μήνυμα, αφού βρίσκονται σε αντιδικία.

Ο πρώην σύζυγος της Μαργαρίτη την "αδειάζει" κανονικά! "Έχει χάσει την επιμέλεια των παιδιών!"

«Εδώ και τρία χρόνια που είμαστε χωρισμένοι από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα και κατάφερα να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου. Η πρώην σύζυγός μου εργάζεται στη γραμματεία, όχι ως μηχανικός αυτοκινήτου. Και αμείβεται με το παραπάνω.

Με ενόχλησαν οι συνεχείς αναφορές στα παιδιά της. Ότι τα έχει παρατήσει και δεν ξέρει τι κάνουν. Κάποια πράγματα που εμένα με προσβάλλουν. Όταν πήγε στο Survivor δεν το γνώριζα ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά της. Το Σαββατοκύριακο που πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά περίμεναν να έρθει να τα πάρει. Από τον Αύγουστο έχω την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών.

Η Σοφία επί ενάμιση μήνα δεν τα έβλεπε τα παιδιά καθόλου. Τον Οκτώβριο ζήτησε να βλέπει τα παιδιά της. Από τότε τα είδε 1-2 φορές και κάποια Σαββατοκύριακα. Και μετά πάλι εξαφανίστηκε.

Δε μένουμε κοντά. Το παρακολουθώ το παιχνίδι, όχι μόνο επειδή είναι η πρώην σύζυγό μου. Πάντα το παρακολουθούσα. Με ενοχλεί γιατί χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου. Με ενόχλησε που είπε η φίλη της ότι μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά. Τα παιδιά επικοινώνησαν με τη μαμά τους για 2-3 λεπτά. Ούτε αυτό για τα δανεικά ισχύει.

Η Σοφία πήγε στο Survivor καθαρά για δημοσιότητα και για να προβληθεί. Για ένα διάστημα δεν τα έβλεπε τα παιδιά, αλλά μετά ερχόταν και τα επισκέπτονταν» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Κοψιδάς για Σοφία - «Είναι τοξική»

Survivor 4: Σοφία για Παπαδόπουλο - «Είναι κωλοτούμπας, τα βρήκε με τον Τριαντάφυλλο»

Share