Survivor 4 spoiler: Ο Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ξανά την Μαριαλένα

Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της, Γιώργου Λιβανή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler: Ο Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ξανά την Μαριαλένα

Μεγάλο ριάλιτι ενδιαφέρον έχει αποκτήσει το Survivor 4, μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη, μαζί κιόλας με την Χριστίνα Κεφάλα, η οποία ήταν ένα μικρό του φλερτ μετά το χωρισμό του από την γυμνάστρια.

Όπως έχουμε δει αρχικά η παίκτρια κρατούσε τυπικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, παρόλο που την πρώτη ημέρα εξαφανίστηκε για να μην τον βλέπει. Όσο οι ημέρες όμως περνάνε φαίνεται πως έρχονται κοντά αν μπορούμε να καταλάβουμε από την στιγμή που ο Σάκης έκανε... μασάζ στην Μαριαλένα.

Οι δυο τους έζησαν έναν όμορφο έρωτα για δυο χρόνια, ωστόσο χώρισαν πριν από πέντε μήνες περίπου με άσχημο σύμφωνα με εκείνη τρόπο, με ήρεμο όμως από την άλλη σύμφωνα με εκείνον.

Η εκπομπή Πρωινό λοιπόν, αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης έχει μπει στο Survivor 4 με σκοπό να διεκδικήσει και πάλι την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, παρά το γεγονός ότι εκείνη βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Survivor 4 Μαριαλένα Λιβανής

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε στο πλατό, ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του και ακόμα δεν έχει επηρεαστεί απ’ όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Ο πρώην και ο νυν της Μαριαλένας είναι φίλοι

Στο χθεσινό επεισόδιο τα είδαμε όλα. Ο Σάκης μπήκε στο Survivor μαζί με την επόμενη σχέση του, Χριστίνα Κεφαλά και η Μαριαλένα έγινε έξαλλη! Τα έβαλε με την παραγωγή αλλά και τον ίδιο, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε και καραγκιόζη δείχνοντας πως ο χωρισμός τους δεν ήταν και από τους πιο πολιτισμένους.

Ταυτόχρονα η Μαριαλένα δήλωσε πως έχει συνεχίσει κι αυτή την ζωή της! Με ποιον; Λίγο πολύ το γνωρίζουμε όλοι! Με τον Γιώργο Λιβάνη, τον γνωστό τραγουδιστή! Ωστόσο η Soula Glamourous εχθές την ώρα που γινόταν όλο αυτό το τουρλουμπούκι ανέβασε μια φωτογραφία που μας τρέλανε ακόμα περισσότερο!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr