Survivor 4 - Σοφία: «Ο τσοπάνης του μαντρί είναι ο Γιώργος Κοψιδάς»

«Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη δίνει την γραμμή στους υπόλοιπους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Σοφία: «Ο τσοπάνης του μαντρί είναι ο Γιώργος Κοψιδάς»

«Βόμβες» έριξε η Σοφία Μαργαρίτη στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με την ίδια, αφότου βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, να αναφέρει πως στην ομάδα της εξουσία ασκεί ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος, που δίνει τη γραμμή στους συμπαίκτες της.

Η μηχανικός αυτοκινήτων, παίρνοντας στην αρχή το λόγο από τον Γιώργο Λιανό, θέλησε για ακόμη μια φορά να υπερασπιστεί την Ανθή Σαλαγκούδη και να ρίξει τα «πυρά» της στον τραγουδιστή, τονίζοντας πως εκείνος «μαγειρεύει» τις ψήφους και δημιουργεί κλίμα, μιλώντας για τον πατέρα της παρουσιάστριας.

Survivor 4 σοφία μαργαρίτη για γιώργο κοψιδά

Η ίδια, μετά από ερώτηση του Τζέιμς, πρόσθεσε πως ο Γιώργος Κοψιδάς είναι αρχηγός στο «μαντρί» της κόκκινης ομάδας, με τον Τριαντάφυλλο να ακολουθεί και να δίνει γραμμή στους υπόλοιπους. Ο ηθοποιός απάντησε λέγοντας, ότι «η καραμέλα αυτή πρέπει να τελειώσει επιτέλους».

Survivor 4: Ο Κοψιδάς ο πιο "χαμένος" οικονομικά των διασήμων - Έχει πάρει μέχρι σήμερα μόνο 28.000

Φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί έβαλε πολύ βαθιά στην τσέπη του το χέρι και δίνει κάθε εβδομάδα στους διάσημους παίκτες του Survivor 4 μεγάλα ποσά για να συμμετέχουν στο ριάλιτι. Ωστόσο, ο πιο "χαμένος" θα λέγαμε οικονομικά σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι ο Γιώργος Κοψιδάς.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός μέχρι σήμερα, δηλαδή όσες ημέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο έχει κερδίσει μόνο 28.000 ευρώ, καθώς κάθε εβδομάδα που μένει στο παιχνίδι παίρνει 3.500 ευρώ. Την ώρα ωστόσο, που η Ανθή Σαλαγκούδη έχει φτάσει τα 42,250 ευρώ.

Survivor 4 Κοψιδάς χρήματα

Μπορεί βέβαια να παίρνει τα λιγότερα χρήματα από τους υπόλοιπους διάσημους παίκτες, ωστόσο μικρό το ποσό στις ημέρες που ζούμε... δεν το λες!