Survivor 4: Έφυγε με αναφιλητά από το συμβούλιο η Ελευθερία

Κατέρρευσε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έφυγε με αναφιλητά από το συμβούλιο η Ελευθερία

Δεν έχει προηγούμενο το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, και συγκεκριμένα η ψυχολογική κατάσταση της Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς.

Στο συμβούλιο του νησιού όπου η Κόκκινη ομάδα θα έβγαζε υποψήφιους προς αποχώρηση, είδαμε την Μπλε να φέρνει στην επιφάνεια το θέμα της Ελευθερία που είχε κατηγορήσει την Άννα Μαρία Βέλλη για κλέψιμο φαγητού.

Σε μια απρόσμενη στιγμή κι ενώ τον λόγο είχε η Σοφία, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο αφού είδε την Ελευθερία σκυμμένη να κλαίει με λυγμούς, μάλιστα η ίδια δεν μπόρεσε καν να εξηγήσει τι έχει και ζήτησε να βγει έξω.

Κατέρρευσε η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 4 spoiler: Οι Κόκκινοι ανταλλάσσουν την Ανθή με την Ελευθερία;

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στο Survivor 4 που φέρνει τούμπα αρκετά πράγματα σε σχέση με το πως τα γνωρίζαμε!

Στο σημερινό επεισόδιο (22/02) θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να παθαίνει κρίση πανικού στο συμβούλιο του νησιού και να ζητάει να βγει εκτός! Η Ελευθερία δεν περνάει καθόλου καλά στη μπλε ομάδα και έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ενώ χτες βρήκε απέναντί της και την δεύτερη υποομάδα, αυτή του Άλεξ και του Κρις και δείχνει να είναι εντελώς μόνη μέσα στην ομάδα!

Κάτι αντίστοιχη συμβαίνει και στην κόκκινη παραλία με την Ανθή Σαλαγκούδη! Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας επιτέθηκαν εχθές στην Ανθή, ενώ κάτι παρόμοιο έκανε και ο Περικλής Κονδυλάτος που έχει αποχωρήσει μέσω... Instagram, δείχνοντας πως αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα! Οι συμπαίκτες της την κατηγορούν ότι δεν συνεισφέρει ούτε αγωνιστικά, ούτε όμως στην καλύβα και ψάχνουν τρόπο να την ξεφορτωθούν!

Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει τράμπα τα δύο κορίτσια! Οι επιδόσεις και των δύο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr