Survivor 4 - Ανθή: «Είναι τραγικό κι αστείο ότι μένω λόγω του πατέρα μου»

«Θα έπρεπε να γελάω με αυτά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ανθή: «Είναι τραγικό κι αστείο ότι μένω λόγω του πατέρα μου»

Το κλάμα της ζωής της έχει ρίξει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με την Ανθή να κατηγορείται πως μένει στο ριάλιτι καθαρά λόγω του πατέρα της.

Κάποιος σφύριξε στους παίκτες των κόκκινων πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη στηρίζει την κόρη του και με ψήφους την κρατάει μέσα στο παιχνίδι! Άλλωστε αυτά έχουν ειπωθεί σε πολλές εκπομπές και το πιθανότεροι είναι νέοι παίκτες που μπήκαν να το μετέφεραν και στους υπόλοιπους!

Survivor 4  Ανθή για τον πατέρα της

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη κάνοντας αναφορά στον πατέρα της και ακολούθησαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι, με τον τελευταίο να τα βάζει νωρίτερα μαζί της.

Οι παίκτες είναι έξαλλοι μ' αυτό που συμβαίνει με την Ανθή αφού καταλαβαίνουν πως αποκλείεται να κρατάει στο παιχνίδι ο κόσμος μια κοπέλα που είναι αδύναμη στα αγωνίσματα και δεν προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα και στην καλύβα, αφού κάθεται όλη μέρα στην παραλία και τα περιμένει όλα έτοιμα!

Survivor 4: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ανθή Σαλαγκούδη;

Μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου η Ανθή Σαλαγκούδη θα περάσει μια δύσκολη περίοδο στο Survivor 4 και αυτό γιατί ο σχεδιαστής κοσμημάτων ήταν ο μόνος με τον οποίο ήρθε κοντά, παρόλο που τσακώθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο, λίγο πριν του ανακοινωθεί πως φεύγει. Όπως μάλιστα μόλις πριν λίγο με ενημέρωσαν και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, έφτασε στο σημείο να σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Η δημοσιογράφος από την αρχή που χωρίστηκαν σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα, είχε δείξει πως δεν ταιριάζει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, παρά μόνο με τον Περικλή. Ενώ, από την πλευρά τους οι συμπαίκτες της είχαν δηλώσει πολλές φορές στην κάμερα πως είναι αδύναμη παίκτρια και εξαιτίας της χάνουν πόντους στα αγωνίσματα. Με αποκορύφωμα την δήλωση του Τριαντάφυλλου που είπε πως βρίσκεται στο παιχνίδι λόγω του πατέρα της.

Έτσι λοιπόν όπως ήταν επόμενο μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μένει μόνη της, παρόλο που η Σοφία Μαργαρίτη θα προσπαθήσει να την πάρει με το μέρος της.

Survivor 4 αποχωρεί οικειοθελώς η Ανθή Σαλαγκούδη

Όπως μου αποκάλυψε πηγή του η οποία ξέρει από τα του Survivor 4, η Ανθή μια δυο ημέρες μετά το συμβούλιο του νησιού ένιωσε πολύ μόνη της, αφού οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας την έχουν παραγκωνίσει. Ένιωσε μάλιστα, τόσο άσχημα που σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Κάτι βέβαια που δεν πρόκειται να συμβεί. Το είπε πάνω στην στεναχώρια της και δεν το εννοούσε, καθώς έχει δείξει πως θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί... ακόμη και μόνη!