Survivor 4: Ο Περικλής «άδειασε» την Ανθή - «Δεν περιστρέφονται όλα γύρω σου»

Την «ξεμπρόστιασε» μπροστά σε όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Περικλής «άδειασε» την Ανθή - «Δεν περιστρέφονται όλα γύρω σου»

Μια μεγάλη κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάει μεταξύ του Περικλή και της Ανθής, με τον πρώτο να την «αδειάζει» μπροστά σε όλους στο αποψινό συμβούλιο του Survivor.

Μετά την ένταση που προκλήθηκε μεταξύ των δύο παικτών στην καλύβα φαίνεται το κλίμα μεταξύ τους να είναι αρκετά ψυχρό και άσχημο.

Όταν στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Περικλή να προχωρήσει σε μερικές δηλώσεις, καθώς ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, ο ίδιος ανέφερε μεταξύ των άλλων πως πολλοί παίκτες τείνουν να τον κατηγορούν και πως δεν κοιτάνε καθόλου τα δικά τους λάθη.

Ορμώμενη από αυτό, η Ανθή φάνηκε να θίχτηκε και τον ρώτησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να προχωρήσει σε ένα τέτοιο σχόλιο, με τον Περικλή αμέσως μετά να την «αδειάζει» και να της τονίζει πως δεν αναφέρθηκε προσωπικά σε αυτήν και πως δεν περιστρέφονται όλα γύρω της.

Survivor 4: Η Ελέτσι καταγγέλλει τον Κονδυλάτο: «Έκαψε κάτι που άφησα πίσω στο νησί»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μίλησε για τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου.

Αφορμή για να μιλήσει για την συμπεριφορά του, στάθηκε το χθεσινό περιστατικό όπου έκαψαν τα παπούτσια των πρώην συμπαικτών τους. Γεγονός που βρήκε αντίθετο τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

Έτσι λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν δίστασε να τον αδειάσει λέγοντας πως με το που αποχώρησε, της έκαψε ο Περικλής ένα δικό της αντικείμενο που είχε ξεχάσει στην παραλία και η παραγωγή το έψαχνε επί δυο ημέρες.

«Θέλω να σας πω ότι όταν έφυγα εγώ από το νησί, όταν αποχώρησα, είχαν μια ταμπέλα στην οποία είχα γράψει το όνομα του ινστιτούτου μου και το έψαχνε επί δυο ημέρες η παραγωγή, δεν το βρήκε. Μάλλον το έχει κάψει ο Περικλής, έτσι νομίζω. Τώρα δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.