Survivor 4: «Έχεις δίκιο Περικλή όταν φύγεις εσύ θα φύγει η αρνητική ενέργεια»

Μια ατάκα του Περικλή και το τουίτερ πήρε ξανά φωτιά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Έχεις δίκιο Περικλή όταν φύγεις εσύ θα φύγει η αρνητική ενέργεια»

Το κάψιμο δυο ζευγαριών παπουτσιών αποτέλεσε σήμερα στο Survivor την αφορμή να ξεσπάσει τόσο ο Περικλής Κονδυλάτος, όσο και το Twitter αλλά εναντίον του.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρομι βρήκαν κάτι καμένα παπούτσια της Ελευθερίας και του Αλέξη και αποφάσισαν να τα ρίξουν στην φωτιά και να τα κάψουν, μιας και δεν υπήρχε λόγος ύπαρξης αλλά και γιατί έφεραν αρνητική ενέργεια.

Αυτή η κίνηση όμως εξαγρίωσε τον Περικλή και ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας πως δεν θέλει καμία συμμετοχή σε αυτό, αλλά και πως είναι πολύ ανίδεο και παιδικό να καίνε -τα ήδη καμένα- παπούτσια των πρώην συμπαικτών τους.

Φυσικά αυτό το άνευ λόγου και αίτιας ξέσπασμα του σχεδιαστή κοσμημάτων έδωσε αρκετό υλικό στους αγαπημένους μας χρήστες του Twitter να δώσουν ρέστα, με έναν τηλεθεατή μάλιστα να λέει την επική ατάκα «έχεις δίκιο Περικλή όταν φύγεις εσύ θα φύγει η αρνητική ενέργεια»! Να σημειώσουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Περικλής ξέσπασε ξανά εναντίον του Τριαντάφυλλου αποκαλώντας τον «γελοία συμπεριφορά».

Twitter περικλής τριαντάφυλλος παπούτσια

Twitter περικλής τριαντάφυλλος

Twitter περικλής

Κάτια Ταραμπάνκο - Love it: "Για μένα ο Περικλής δεν θα μπορούσε να γίνει αρχηγός στο Survivor"

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να μην ήταν τόσο συνεπής στην καραντίνα που έπρεπε να περάσει μετά την επιστροφή της από το Survivor αφού βγήκε στην δημοσιότητα υλικό που διασκέδαζε με την παρέα της, αλλά ήταν συνεπής στο να παρευρεθεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, όπως κάνουν όλοι όσοι αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σήμερα, λοιπόν, ημέρα Παρασκευή 29/1 η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στον καναπέ του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποιος είχε ή θα μπορούσε να έχει ηγετικές τάσεις μέσα στο παιχνίδι, μιλώντας φυσικά και για τον Περικλή Κονδυλάτο, με τον οποίο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο.