Κάτια Ταραμπάνκο: Το story που διέγραψε από το instagram μέσα σε λίγα λεπτά

Υποτίθεται είναι σε καραντίνα αλλά ήταν με παρέα! Δείτε το μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο: Το story που διέγραψε από το instagram μέσα σε λίγα λεπτά

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4 που αν δεν είχε αποχωρήσει λόγω θέματος υγείας ενδεχομένως να ήταν η μεγάλη νικήτρια, πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα και παραμένει σε καραντίνα σπίτι της για μια εβδομάδα ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε...

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε στην Ελλάδα 21/1 - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - άρα θα έπρεπε να μείνει σπίτι της, σύμφωνα με τους κανόνες της κυβέρνησης εξαιτίας του κορωνοϊού, για 10 τουλάχιστον ημέρες.

Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, η Κάτια βρέθηκε με φίλους και τον σύντροφό της, Κώστα Χωρινό. Όλοι μαζί έφαγαν στο σπίτι αυτής και ανέβηκαν και στόρι! Ένα από αυτά η Κάτια το έκανε share στο προφίλ της αλλά μετά κατάλαβε πως δεν έπρεπε και το κατέβασε.

Το Youweekly.gr, όμως, το πρόλαβε και σας το παρουσιάζει παρακάτω...

Στιγμιότυπα από το story που διέγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο από το instagram της

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor 4

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor 4 instagram

Ταραμπάνκο σπίτι

Ταραμπάνκο σύντροφος

Να τονίσουμε, βέβαια, πως η Κάτια και φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και φτάνοντας στην Ελλάδα έκανε τεστ covid τα οποία και βγήκαν αρνητικά, άρα η καραντίνα ήταν ξεκάθαρα προληπτική.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο αγόρι

Ο σύντροφος της είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Να υπενθυμίσουμε πως τους είχαμε δει και στο παρελθόν μαζί σε κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο, δείτε εδώ το βίντεο.