Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Φιλική προς τις κάμερες χωρίς όμως να κάνει δηλώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο το βράδυ της Πέμπτης 21/1 προσγειώθηκε με το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας.

Η Κάτια Ταραμπάνκο φιλική προς τις κάμερες που την περιμέναν στην πόρτα, έκανε γκριμάτσες μέσα από την μάσκα, έκλεινε το μάτι αλλά δεν προέβη σε καμία απολύτως δήλωση αφού υπάρχει απαγορευτικό από τον ΣΚΑΙ.

Ο κάθε παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις μόνο στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, το Love it, όπως και συνέβη μέσω skype πριν από λίγες ημέρες, δείτε τις εδώ.

Το Youweekly.gr γνωρίζετε πως έχει σούπερ αποκλειστικότητες σε ότι αφορά το Survivor 4! Οι πληροφορίες που σας δίνουμε κάθε φορά για τα πάντα που συμβαίνουν στο παιχνίδι είναι έγκυρες 100%! Δεν γινόταν, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός μας να λείπει από αυτή την στιγμή...

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κάτιας Ταραμπάνκο από την άφιξή της στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Ταραμπάνκο Survivor 4

Να υπενθυμίσουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε test covid κατά την άφιξή της το οποίο βγήκε αρνητικό αλλά όπως επιβάλλει ο νόμος θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι της για μια εβδομάδα...

Η πρώτη ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά το τέλος του Survivor

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης η Κάτια προετοίμασε τον κόσμο πως καταφθάνει στην Ελλάδα με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.