Survivor 4: Η Ανθή τα έβαλε και με τον Λιανό - «Δεν μου δίνεις τον λόγο!»

Σε λίγο θα τα βάλουν και με τις καρύδες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ανθή τα έβαλε και με τον Λιανό - «Δεν μου δίνεις τον λόγο!»

Η Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται πως… αποφάσισε ξαφνικά μα βγάλει νύχια στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, με την ίδια να τα βάζει μέχρι και με τον Γιώργο Λιανό, αν και γρήγορα έπρεπε να τα πάρει πίσω, με την αντίδραση του παρουσιαστή.

Η κουβέντα στην κόκκινη ομάδα «άναψε» πολύ γρήγορα, με την αρχή να γίνεται ανάμεσα στη Σοφία Μαργαρίτη και τον Τριαντάφυλλο, για να ακολουθήσει ένα σωρό από θέματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κατάληξη στο αν ο πατέρας της Σαλαγκούδη βοηθάει την παίκτρια να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σε εκείνο το σημείο, η Ανθή διαμαρτυρήθηκε στον Γιώργο Λιανό, ότι δεν παίρνει το λόγο, με τον παρουσιαστή όμως να αντιδρά άμεσα και να ζητά το λόγο από την παίκτρια, βάζοντάς τη στη θέση της. Ακολούθησε και ένας καβγάς με τον Τριαντάφυλλο, που αποκάλυψε πως η Ανθή του είπε, ότι… θα τον τελειώσει.

Η Ανθή κατά του Γιώργου Λιανού

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4 spoiler: Οι Κόκκινοι ανταλλάσσουν την Ανθή με την Ελευθερία;

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στο Survivor 4 που φέρνει τούμπα αρκετά πράγματα σε σχέση με το πως τα γνωρίζαμε!

Στο σημερινό επεισόδιο (22/02) θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να παθαίνει κρίση πανικού στο συμβούλιο του νησιού και να ζητάει να βγει εκτός! Η Ελευθερία δεν περνάει καθόλου καλά στη μπλε ομάδα και έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ενώ χτες βρήκε απέναντί της και την δεύτερη υποομάδα, αυτή του Άλεξ και του Κρις και δείχνει να είναι εντελώς μόνη μέσα στην ομάδα!

Κάτι αντίστοιχη συμβαίνει και στην κόκκινη παραλία με την Ανθή Σαλαγκούδη! Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας επιτέθηκαν εχθές στην Ανθή, ενώ κάτι παρόμοιο έκανε και ο Περικλής Κονδυλάτος που έχει αποχωρήσει μέσω... Instagram, δείχνοντας πως αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα! Οι συμπαίκτες της την κατηγορούν ότι δεν συνεισφέρει ούτε αγωνιστικά, ούτε όμως στην καλύβα και ψάχνουν τρόπο να την ξεφορτωθούν!

Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει τράμπα τα δύο κορίτσια! Οι επιδόσεις και των δύο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr