Survivor 4: Σοφία εναντίον Κοψιδά - «Με λες διπρόσωπη και βρίζεις πίσω από τις κάμερες»

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Σοφία εναντίον Κοψιδά - «Με λες διπρόσωπη και βρίζεις πίσω από τις κάμερες»

Δεν είχε προηγούμενο ο τσακωμός των Κόκκινων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όλοι οι παίκτες τα έβαλαν με όλους και η «μπάλα» χάθηκε ενώ νωρίτερα η Ελευθερία Ελευθερίου κατέρρευσε.

Όλα ξεκίνησαν από την Σοφία Μαργαρίτη που κατηγόρησε τον Γιώργο Κοψιδά πως κινεί τα νήματα και την αποκαλεί διπρόσωπη ενώ μπροστά στις κάμερες δείχνει έναν άλλον εαυτό.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς κατηγόρησε ανοιχτά την Σοφία πως στηρίζει την Ανθή Σαλαγκούδη γιατί βγαίνει δημοφιλέστερη παίκτρια και έτσι προσπαθεί να ευνοηθεί και η ίδια.

Survivor 4: Ο Κοψιδάς ο πιο "χαμένος" οικονομικά των διασήμων - Έχει πάρει μέχρι σήμερα μόνο 28.000

Φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί έβαλε πολύ βαθιά στην τσέπη του το χέρι και δίνει κάθε εβδομάδα στους διάσημους παίκτες του Survivor 4 μεγάλα ποσά για να συμμετέχουν στο ριάλιτι. Ωστόσο, ο πιο "χαμένος" θα λέγαμε οικονομικά σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι ο Γιώργος Κοψιδάς.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός μέχρι σήμερα, δηλαδή όσες ημέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο έχει κερδίσει μόνο 28.000 ευρώ, καθώς κάθε εβδομάδα που μένει στο παιχνίδι παίρνει 3.500 ευρώ. Την ώρα ωστόσο, που η Ανθή Σαλαγκούδη έχει φτάσει τα 42,250 ευρώ.

Μπορεί βέβαια να παίρνει τα λιγότερα χρήματα από τους υπόλοιπους διάσημους παίκτες, ωστόσο μικρό το ποσό στις ημέρες που ζούμε... δεν το λες!

Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2003 στην κοινωνική ταινία του Δημήτρη Ινδαρέ Γαμήλια νάρκη. Το 2004 συμμετείχε στη ρωσική κινηματογραφική παραγωγή Διακοπές στην Ελλάδα ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με ένα σύντομο ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη.

Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στο ψυχαγωγικό show Ζω ένα δράμα με παρουσιαστή τον Τάκη Ζαχαράτο στο Mega Channel ενώ το 2006 έλαβε μέρος στις ταινίες Ο έτσι, Πανικός και παράνοια μέσα σε μια παραίσθηση και Το πρόσωπο. Μέσα στα επόμενα χρόνια έκανε έκτακτες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Στο Παρά Πέντε, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Amore Mio, Λατρεμένοι μου γείτονες και Καρυωτάκης ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στο Λούφα και απαλλαγή: I4.

Την περίοδο 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Μίλα Μου Βρώμικα της Μυρτώς Κοντοβά όπου υποδύθηκε τον εφευρετικό κρεοπώλη Παντελάκη. Το 2012 συμμετείχε στην ιταλική παραγωγή Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο και στο Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη. Το 2014 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της μαύρης κωμωδίας Κάτω Παρτάλι ενώ το 2016 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη βρετανική σειρά The Durrels.