Survivor 4 - Σοφία σε Ντάφυ: «Γυναίκα σου δεν είμαι για να μου φωνάζεις»

«Δεν θα μιλάς για την γυναίκα μου»! Άγριος καυγάς για τα μάτια της Ανθής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Σοφία σε Ντάφυ: «Γυναίκα σου δεν είμαι για να μου φωνάζεις»

Χωρίς τέλος είναι οι τσακωμοί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με την Σοφία Μαργαρίτη και τον Τριαντάφυλλο έχουν σηκώσει την παραλία με τις φωνές τους!

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ντάφι αναφορικά με τον πατέρα της Ανθής όπου σύμφωνα με τον τραγουδιστή είναι η αίτια της παραμονής στο παιχνίδι, η Σοφία έγινε έξαλλη με τον ίδιο και το θράσος του.

Survivor 4 Σοφία  Ντάφυ τσακωμός

Η ίδια πήγε να ζητήσει τα.. ρέστα από τον Τριαντάφυλλο λέγοντας του πως είναι αρκετά προκλητικός με τις δηλώσεις του και πως δεν θα έπρεπε να εκφράζεται έτσι για τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη, ο Ντάφι υποστήριζε πως η Σοφία λέει ότι λέει γιατί «γλείφει» την Ανθή λόγω του πατέρα της, κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις εντάσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, ο ίδιος είχε υψώσει αρκετά την φωνή και τον τόνο του, με την Σοφία να γίνεται έξω φρενών!

Survivor 4: Το υβριστικό ποστ του πατέρα της Βέλλη για τον Τριαντάφυλλο - «Υπάρχει ένας μ@λακ@ς»

Όπως ήταν λογικό, ο πατέρας της Άννας Μαρίας Βέλλη είναι φανατικός θαυμαστής του «Survivor 4» και καμαρώνει την κόρη του. Ωστόσο, έφερε πολλές αντιδράσεις, όταν αποφάσισε να κάνει ένα υβριστικό ποστ για τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα, ο Θεολόγος Βέλλης σχολίασε με άσχημο τρόπο τον παίκτη της κόκκινης ομάδας, αποκαλώντας τον μα@λ@κ@ και πως, μέχρι να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, τον ήξερε μόνο η μάνα του.

«Υπάρχει ένας μ@λακ@ς αε αυτή τη χώρα που μέχρι τώρα τον ήξερε μόνο η μάνα του! Τωρα πια τον έμαθε όλη η Ελλάδα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Η ανάρτηση αυτή έφερε πολλές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο κ. Θεολόγος να τη σβήσει λίγο αργότερα.

Να σημειώσουμε πως η χειρονομία που έκανε ο Τριαντάφυλλος στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο πατέρας της Βέλλη, είναι μοντάζ.

Yβριστικό ποστ πατέρα Βέλλη για Τριαντάφυλλο